Jasa gudang

Jasa gudang

Perusahaan urang gaduh gudang di Guangzhou sareng Yiwu, urang tiasa nampi sareng nyimpen barang. Wewengkon gudangna 800 m2, éta tiasa nampung 20 wadah dina waktos anu sami, panyimpenan gratis
Perusahaan kami gaduh tim penggerak masing-masing anu damel ketat numutkeun pitunjuk klien. Parabot modéren gudang kalayan alat-alat sareng alat-alat khusus ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun naon waé padamelan. Kami nawiskeun harga anu pikaresepeun sareng kaayaan anu merenah, kalebet kamungkinan panyimpenan gratis sésa produk dugi kintunan salajengna di gudang.
Kami nyayogikeun

● jasa kualitas
● kaasup gudang
● gudang aman
● ngolah barang sareng wadah tina sababaraha parameter.