jasa gudang

jasa gudang

Perusahaan kami ngagaduhan gudang di Guangzhou sareng Yiwu, urang tiasa nampi sareng nyimpen barang.Wewengkon gudang 800 m2, tiasa nampung 20 peti dina waktos anu sami, neundeun gratis
Pausahaan urang boga tim sorangan loaders anu dianggo mastikeun nurutkeun parentah ti klien.Alat-alat modern tina gudang kalayan alat-alat sareng alat-alat khusus ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalakukeun nanaon.Urang nawiskeun ongkos nguntungkeun sarta kaayaan merenah, kaasup kamungkinan neundeun bébas résidu produk dugi kiriman salajengna di gudang.
Urang nyadiakeun

●kualitas jasa
●kaasup gudang
● gudang jawab
● Ngolah barang sareng wadah tina rupa-rupa parameter.