• WESCO 18V Осциллирующий Инструмент WS2932

    WSCO 18V Alat osilasi WS2932

    Asal komoditi: Cina
    Ngaran: WESCO
    Modél: WS2932
    Sumber Daya: Listrik
    tegangan dipeunteun: 100-240V, 100-240V
    Frékuénsi: 50Hz, 50Hz
  • Jack JK-F4 промышленная швейная машина

    Jack JK-F4 mesin jahit industri

    SPESIFIKASI UMUM Jinis mesin jahit Jahitan lurus Tipe kait Vertikal (berosilasi) Jumlah operasi 1 Jinis jahitan Jahitan lurus Panjang jahitan maksimum 5 mm Méja, sirah, motor servo DESKRIPSI MESIN JAHIT INDUSTRI JACK JK-F4 Pikeun damel sareng lampu sareng sedeng fabrics Jack JK-F4 - mesin jahit lockstitch industri jeung diwangun-di servo drive na LED-lampu tukang.Panjang stitch bisa infinitely disaluyukeun ku switch merenah ...