• WESCO 18V Осциллирующий Инструмент WS2932

    WESCO 18V Alat Osilasi WS2932

    Asal Barang: Cina
    Nami: WESCO
    Modél: WS2932
    Sumber Daya: Listrik
    Tegangan anu dipeunteun: 100-240V, 100-240V
    Frékuénsi: 50Hz, 50Hz
  • Jack JK-F4 промышленная швейная машина

    Mesin jahit industri Jack JK-F4

    CIRI UMUM Jinis mesin jahit Tipe jahit lempeng Tipe hook Vertikal (ngayun) Jumlah operasi 1 Jinis stitch Stitch stitch Maximum stitch length 5mm Pilihan Méja, sirah, servo motor DESCRIPTION INDUSTRIAL SEWING MESIN JACK JK-F4 Pikeun ngaput lampu pikeun lawon sedeng Jack JK - mesin jahit lockstitch industri kalayan built-in servo sareng LED-backlight. Panjang stitch teu tiasa dirobih ku switch anu merenah ...