Tangkal Natal Pancuran Curtains Waterproof Mandi Curtains Snowman Mandi Curtains

pedaran pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Tangkal Natal Pancuran Curtains Waterproof Mandi Curtains Snowman Mandi Curtains

inpo produk

ciri produk

  • Ngaran merek: moodcome
  • Jumlah modél: yl0426
  • Gaya: gaya Amérika
  • Katerangan: Ramah Lingkungan
  • Pola: tangkal
  • Bahan: Poliéster
  • Beurat: Ngeunaan 400g
  • Ramah lingkungan: Leres
  • Anti-wrinkle: Normal
  • Percetakan: snowman
  • Bahan: Poliéster
  • Fit Season: Sadaya Usum
  • Pangiriman: Ku China Post Air mail
  • Lelembutan: Sedeng
  • Ukuran : 120 x 180 cm, 150 x 180 cm, 180 x 180 cm, 180 x 200 cm
  • Pas: Kamar Mandi, Hotél, Asrama, Jandéla
  • Kaasup: 1pc Tirai Pancuran Ngan

Panjelasan Produk
tangkal Natal pancuran curtain waterproof
Snowman mandi curtain
1. Bahan: Poliéster.
2. Ukuran: 180 × 180 cm.
3. Unik: 3D dicitak.
4. Ramah lingkungan.
5. Beurat: ngeunaan 400g
6. Gorden Pancuran.
7. Tujuan kami: nawarkeun produk unik, kualitas alus sarta harga lumrah pikeun sakabéh konsumén global urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami