Tirai pancuran tangkal Natal, tirai kamar mandi tahan cai, tirai kamar mandi salju

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Tirai pancuran tangkal Natal, tirai kamar mandi tahan cai, tirai kamar mandi salju

inpormasi produk

Karakteristik produk

  • Ngaran mérek: moodcome
  • Nomer Modél: yl0426
  • Gaya: Gaya Amérika
  • Katerangan: Ramah lingkungan
  • Pola: tangkal
  • Bahan: Poliéster
  • Beurat: Ngeunaan 400g
  • Ramah lingkungan: Leres
  • Anti karut: Normal
  • Nyetak: jalma salju
  • Bahan: Poliéster
  • Pas tingalian: Sadayana Usum
  • Pengiriman: Ku China Post Air mail
  • Lelembut: Sedeng
  • Ukuran: 120x180cm, 150x180cm, 180x180cm, 180x200cm
  • Pas: Mandi, Hotel, Asrama, Jandéla
  • Kaasup: 1pc Pancuran Pancén Hungkul

Panjelasan Produk
Pancuran pancuran sareng tangkal natal anu tahan cai
Tirai Mandi Salju
1. Bahan: Poliéster.
2. Ukuran: 180 × 180 cm.
3. Unik: 3D print.
4. Ramah lingkungan.
5. Beurat: sakitar 400 g.
6. Pancuran Pancuran.
Tujuan kami 7. pikeun nawiskeun produk anu unik, kualitas saé sareng harga anu lumayan pikeun sadaya palanggan global kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami