Panebusan barang

Panebusan barang

Kami nawiskeun jasa pikeun ngatur beuli barang sareng nyayogikeun komprehensif di Cina kanggo ngagaleuh barang kalayan pangiriman.

● Anjeun kedah nunjukkeun produk anu dipikaresep
● Kami nyayogikeun jasa kanggo mésér barang di Cina pikeun badan hukum sareng perorangan
● Kami bakal ngabantosan anjeun ngagaleuh barang di Cina langsung ti pabrikna.

Kami teras-terasan ngawaskeun sareng nganalisis bagéan pasar, ngabandingkeun kualitas supplier, janten kami tiasa nyarankeun pabrik, pabrik atanapi pasar borongan anu nawiskeun produk anu anjeun peryogikeun tingkat kualitas anu saluyu sareng harga anu paling dipikaresep.

Kami bakal ngatur pangiriman sampel produk, mariksa reliabiliti supplier, ngabantosan dina prosés negosiasi, ogé nyiapkeun sareng nyimpulkeun kontrak pikeun pasokan produk.

Jasaaya hubunganana sareng pengadaan sapertos:

● pameseran babarengan
● konsultasi pengadaan
● agén pameseran
● cutatan pikeun patarosan
● negosiasi kontrak
● pamilihan panyadia
● verifikasi ti supplier
● manajemén logistik

Kami milari produk tina pabrik anu béda-béda numutkeun pamundut anjeun, sahingga anjeun tiasa milih éta sesuai sareng sarat anjeun, nyayogikeun harga harga, pilihan anu langkung ageung ti pabrik pikeun ngabandingkeun harga sareng kualitas. Kami bakal nyayogikeun anjeun produk anu nyugemakeun kalayan harga anu murah. Jaminan yén produk anu anjeun pilih bakal dina harga anu pikaresepeun.