panebusan barang

panebusan barang

Kami nawiskeun jasa pikeun ngatur pameseran borongan barang sareng nyayogikeun bantosan komprehensif di Cina pikeun ngagaleuh barang kalayan pangiriman.

●Anjeun ngan perlu nangtukeun produk nu dipikaresep di
●We nyadiakeun ladenan pikeun meuli barang di Cina pikeun badan hukum jeung individu
●Kami baris mantuan Anjeun meuli barang di Cina langsung ti produsén.

Kami terus-terusan ngawas sareng nganalisa bagéan pasar, ngabandingkeun kualitas supplier, hatur nuhun anu kami tiasa nyarankeun pabrik, pabrik atanapi pasar borongan anu nawiskeun produk anu anjeun peryogikeun tina tingkat kualitas anu pas dina harga anu paling nguntungkeun.

Urang bakal ngatur pangiriman sampel produk, pariksa reliabilitas supplier, mantuan dina prosés negosiasi, kitu ogé persiapan jeung kacindekan tina kontrak pikeun suplai produk.

Jasapatalina jeung pengadaan, kayaning:

● purchases babarengan
● purchasing konsultan
●agén pameseran
●Harga pikeun inquiries
● rundingan kontrak
● pilihan suppliers
●Verifikasi suppliers
● manajemén logistik

Kami néangan produk ti pabrik béda nurutkeun requests anjeun, ku kituna anjeun bisa milih aranjeunna nurutkeun sasuai ka nu Anjeun, nyadiakeun tawaran harga, leuwih pilihan ti pabrik pikeun ngabandingkeun harga jeung kualitas.Nyayogikeun anjeun produk anu nyugemakeun kalayan harga anu murah.Ngajamin yén produk anu anjeun pilih bakal aya dina harga anu pikaresepeun.