Rapat pribadi di bandara

Rapat pribadi di bandara

Suyi nyadiakeun rupa-rupa layanan di Cina.

Salah sahijina nyaéta pendak sareng jalma-jalma di Cina.Barina ogé, Cina mangrupakeun nagara kalawan jumlah minimum urang Inggris-diomongkeun, kasusah bisa dimimitian geus di bandara.Kami nyayogikeun anjeun pituduh sareng juru basa dina hiji jalma.Anjeunna bakal pendak sareng anjeun di bandara sareng ngabantosan transfer ka hotél kalayan supir (kalayan juru).

● meunang leupas tina masalah
●ngagampangkeun bursa mata uang
●meuli kartu SIM
● pariksa-di hotél
●bakal masihan informasi diperlukeun munggaran
●ngahemat waktos sareng saraf.

Di antara pagawé urang aya imigran ti Cina sareng CIS.Jalma anu geus lila cicing di Cina bisa ngabejaan Anjeun dimana buka, naon ningali na, tangtosna, boga tingkat luhur kamahéran basa.

Pemesanan kamar, rapat sareng ngiringan ti / ka bandara atanapi stasion karéta api

Urang tiasa buku kamar pikeun anjeun sarta ngatur pasamoan sarta ngiringan nurutkeun jadwal Anjeun.Hayu jiwa anjeun tenang pikeun hal-hal leutik ieu sareng anjeun tiasa damel kalayan tenang, ngahémat waktos sareng ningkatkeun efisiensi perjalanan anjeun ka China.