Rapat pribadi di bandara

Rapat pribadi di bandara

Suyi nyayogikeun seueur jasa di Cina.

Salah sahijina nyaéta rapat jalma-jalma di Cina. Barina ogé, Cina mangrupikeun nagara anu gaduh jumlah minimum jalma anu nyarios basa Inggris, kasusah tiasa dimimitian di bandara. Kami nyayogikeun anjeun sareng panduan sareng juru sadayana digulung janten hiji. Anjeunna bakal pendak sareng anjeun di bandara sareng ngabantosan anjeun ngalih ka hotél nganggo supir (sareng juru basa)

● bakal nyalametkeun anjeun tina masalah
● bakal mempermudah bursa mata uang
● mésér kartu sim
● parios di hotél
● bakal masihan inpormasi anu diperyogikeun heula
● bakal ngahémat waktos sareng repot.

Karyawan kami kalebet jalma-jalma ti Cina boh ka CIS. Jalma anu parantos lami cicing di Cina tiasa nyarios dimana waé, naon anu kedah ditingali sareng, tangtosna, ngagaduhan kamahéran basa anu luhur.

Reservasi kamar, rapat sareng ngiringan ti / ka bandara atanapi stasiun karéta

Kami tiasa mesen kamar pikeun anjeun sareng ngatur rapat sareng pangawal numutkeun jadwal anjeun. Hayu jiwa anjeun tenang ngeunaan hal-hal leutik ieu sareng anjeun tiasa damel kalem, ngahémat waktos sareng ningkatkeun épisiénsi perjalanan anjeun ka Cina.