LAYANAN KAMI

1.Search pikeun produk jeung pabrik di Cina
Salah sahiji jasa populér Suyi nyaéta milarian barang-barang di Cina.Kami gaduh inpormasi anu paling lengkep ngeunaan pasar sareng pilih tawaran anu paling nguntungkeun, kalayan tumut kana sadaya sarat klien.

Kami nyayogikeun bantosan dina:

●neangan barang langsung ti pabrik Cina
● milarian inpormasi pikeun konsumén liwat Internét sareng paméran industri khusus
●analisis bagéan pasar, ngabandingkeun kualitas barang ti suppliers béda jeung nawaran harga maranéhanana
●Cék reliabilitas supplier

Milarian supplier di Cina mangrupikeun salah sahiji titik anu paling penting dina usaha, anu kedah dilaksanakeun dina awal awal usaha anjeun.Masa depan sareng kasuksésan perusahaan anu ngamimitian gumantung kana supplier.

Nganggo jasa kami, anjeun henteu kedah miceunan waktos sareng résiko anjeun nyalira milarian supplier nyalira.
Ahli kami bakal mendakan produsén anu dipercaya pikeun barang anu anjeun pikahoyong, ngabantosan perjanjian ngeunaan syarat kerjasama (harga, syarat, istilah pamayaran, jsb.).

Kami ogé nyayogikeun pangrojong pikeun sadaya prosés bisnis anjeun kalayan komunikasi rutin sareng supplier (bantosan dina tarjamah).Ladenan ieu ngamungkinkeun anjeun ngahémat waktos milarian sareng tukeur e-mail.surat sareng karyawan suppliers, kitu ogé pikeun milarian inpormasi ngeunaan réliabilitasna.

2. panebusan barang

Kami nawiskeun jasa pikeun ngatur pameseran borongan barang sareng nyayogikeun bantosan komprehensif di Cina pikeun ngagaleuh barang kalayan pangiriman.

●Anjeun ngan perlu nangtukeun produk nu dipikaresep di
●We nyadiakeun ladenan pikeun meuli barang di Cina pikeun badan hukum jeung individu
●Kami baris mantuan Anjeun meuli barang di Cina langsung ti produsén.

Kami terus-terusan ngawas sareng nganalisa bagéan pasar, ngabandingkeun kualitas supplier, hatur nuhun anu kami tiasa nyarankeun pabrik, pabrik atanapi pasar borongan anu nawiskeun produk anu anjeun peryogikeun tina tingkat kualitas anu pas dina harga anu paling nguntungkeun.

Urang bakal ngatur pangiriman sampel produk, pariksa reliabilitas supplier, mantuan dina prosés negosiasi, kitu ogé persiapan jeung kacindekan tina kontrak pikeun suplai produk.

Jasapatalina jeung pengadaan, kayaning:

● purchases babarengan
● purchasing konsultan
●agén pameseran
●Harga pikeun inquiries
● rundingan kontrak
● pilihan suppliers
●Verifikasi suppliers
● manajemén logistik

Kami néangan produk ti pabrik béda nurutkeun requests anjeun, ku kituna anjeun bisa milih aranjeunna nurutkeun sasuai ka nu Anjeun, nyadiakeun tawaran harga, leuwih pilihan ti pabrik pikeun ngabandingkeun harga jeung kualitas.Nyayogikeun anjeun produk anu nyugemakeun kalayan harga anu murah.Ngajamin yén produk anu anjeun pilih bakal aya dina harga anu pikaresepeun.
3. Pamariksaan barang
Serius tanggung jawab.Efisiensi nyaéta kualitas.Maksimum nyaéta aspirasi.

Kami ngalaksanakeun pamariksaan produk dina unggal tahapan prosés produksi,

● Pikeun mantuan mastikeun kaamanan produksi,
● Mastikeun kualitas produk
●Ngajagi gambar merek.

Dina waktos anu sami, kami ngajamin kualitas sareng panyalindungan produk sapanjang perjalanan dugi ka tujuan.Ngabébaskeun diri tina hariwang ngeunaan kualitas barang sareng pangirimanna.Barang anjeun murah, aman sareng dina waktosna bakal dikirimkeun ka anjeun "dina panangan anjeun".

4. Jasa tarjamah gratis

Tarjamahan profésional dina tingkat anu pas

Upami anjeun peryogi agén profésional,penerjemah di Cina, teras perusahaan kami siap gawé bareng sareng anjeun - kami parantos sacara profésional kalibet dina bisnis agénsi klien kami di Cina kanggo lami.

Kami ogé bakal ngabantosan anjeun.

Panarjamah urang anu ngagaduhan kualitas ieu:

● résistansi setrés,
● kaahlian komunikasi,
● perhatian, kamampuhan pikeun meta leres dina kaayaan non-standar.

Aranjeunna gaduh pangalaman gawé mandiri, rundingan suksés sareng deal.Ladenan anu disayogikeun ku perusahaan kami bakal ngamungkinkeun anjeun suksés damel sareng mitra Cina anjeun, leres ngaluarkeun dokumén nalika ngekspor ti China, mésér barang langsung ti pabrik Cina atanapi di pasar borongan Cina.

Panarjamah Berpengalaman

●Kami bakal nyayogikeun anjeun tarjamahan tinulis supados anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan karakter Cina!
●Tarjamahan simultaneous: Urang nyadiakeun rojongan real-time pikeun karya anjeun mancanagara!

5.Palayanan gudang
Perusahaan kami ngagaduhan gudang di Guangzhou sareng Yiwu, urang tiasa nampi sareng nyimpen barang.Wewengkon gudang 800 m2, tiasa nampung 20 peti dina waktos anu sami, neundeun gratis
Pausahaan urang boga tim sorangan loaders anu dianggo mastikeun nurutkeun parentah ti klien.Alat-alat modern tina gudang kalayan alat-alat sareng alat-alat khusus ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalakukeun nanaon.Urang nawiskeun ongkos nguntungkeun sarta kaayaan merenah, kaasup kamungkinan neundeun bébas résidu produk dugi kiriman salajengna di gudang.
Urang nyadiakeun

●kualitas jasa
●kaasup gudang
● gudang jawab
● Ngolah barang sareng wadah tina rupa-rupa parameter.

6. Pangiriman barang ti panto ka panto
Urang nungkulan sagala jinis angkutan kargo, kaasup"Pangiriman kargo door-to-door".

Anjeun henteu kedah deui nyéépkeun waktos milarian kendaraan, hariwang ngeunaan kasalametan kargo, ngeunaan waktos pangiriman.

"Pangiriman kargo Door-to-Door" - Kauntungannana jasa ieu nya éta ngawengku sauntuyan pinuh ku jasa, ti suplai angkutan, pangiriman ka tempat resi jeung ditungtungan make asuransi kargo anjeun salila angkutan.

Cukup ngan ukur ngadamel aplikasi di perusahaan kami, sadayana anu sanésna bakal dilakukeun ku logistik kami sareng sapuk sareng anjeun.

Kami nawiskeun jasa asuransi pikeun kargo naon waé.

7.Customs clearance

Perusahaan kami gaduh10pangalaman usum panaspikeun adat clearance ti Cina ka Rusia

● ngabogaan reputasi alus sarta pangakuan di pasar
●jangka panjang tur stabil gawé babarengan jeung pausahaan dagang utama di Rusia.

Kasalametan, timeliness, efisiensi, harga pikaresepeun (contona, santunan langsung pikeun pangiriman telat atawa rugi)

Serius tanggung jawab.Efisiensi nyaéta kualitas.Maksimum nyaéta aspirasi

8. Ngirim surat ondangan, ngaluarkeun visa

Perusahaan kami tiasa ngirim anjeun uleman pikeun visa sareng patarosan sanésna pikeun ngabéréskeun formalitas perjalanan anjeun ka China.

Anjeunanjeun tiasa milihtipe uleman pikeunvisa wisata atawa bisnisnu bakal ninggalkeun kenangan unforgettable lalampahan ka Cina.

9 Pasamoan pribadi di bandara

Suyi nyadiakeun rupa-rupa layanan di Cina.

Salah sahijina nyaéta pendak sareng jalma-jalma di Cina.Barina ogé, Cina mangrupakeun nagara kalawan jumlah minimum urang Inggris-diomongkeun, kasusah bisa dimimitian geus di bandara.Kami nyayogikeun anjeun pituduh sareng juru basa dina hiji jalma.Anjeunna bakal pendak sareng anjeun di bandara sareng ngabantosan transfer ka hotél kalayan supir (kalayan juru).

● meunang leupas tina masalah
●ngagampangkeun bursa mata uang
●meuli kartu SIM
● pariksa-di hotél
●bakal masihan informasi diperlukeun munggaran
●ngahemat waktos sareng saraf.

Di antara pagawé urang aya imigran ti Cina sareng CIS.Jalma anu geus lila cicing di Cina bisa ngabejaan Anjeun dimana buka, naon ningali na, tangtosna, boga tingkat luhur kamahéran basa.

Pemesanan kamar, rapat sareng ngiringan ti / ka bandara atanapi stasion karéta api

Urang tiasa buku kamar pikeun anjeun sarta ngatur pasamoan sarta ngiringan nurutkeun jadwal Anjeun.Hayu jiwa anjeun tenang pikeun hal-hal leutik ieu sareng anjeun tiasa damel kalayan tenang, ngahémat waktos sareng ningkatkeun efisiensi perjalanan anjeun ka China.

10.Ngiringan ka pabrik

Ngiringan dina paméran, nalika ngadatangan pasar sareng pabrik di sakuliah Cina

Pausahaan kami nyayogikeun jasa ngadatangan pabrik manufaktur produk anu anjeun peryogikeun pikeun ngenalkeun alat sareng skala produksi, prosés produksi pikeun kapercayaan anu langkung ageung dina pabrik sareng produk.

Ogé ngarojong pikeun paméran jeung pasar pikeun kenalan komprehensif jeung informasi nu dipikaresep di.

Kami bakal ngabéréskeun sadaya masalah anu beurat di Cina pikeun anjeun.