LAYANAN KAMI

1. Milarian produk sareng pabrik di Cina
Salah sahiji jasa paménta Suyi nyaéta ngasilkeun barang-barang di Cina. Kami gaduh inpormasi anu paling lengkep ngeunaan pasar sareng pilih tawaran anu paling nguntungkeun, kalayan merhatoskeun sadaya syarat klien.

Kami nyayogikeun bantosan dina:

● sourcing barang langsung ti pabrik Cina
● milarian inpormasi pikeun klien dina Internét sareng dina paméran industri khusus
● analisis bagéan pasar, ngabandingkeun kualitas barang tina panyadia anu béda sareng usulan harga na
● mariksa reliabiliti supplier

Milarian pemasok di Cina mangrupikeun hal anu paling penting pikeun ngalakukeun bisnis, anu kedah dilaksanakeun di awal pembentukan bisnis anjeun nyalira. Éta pikeun panyadia yén masa depan sareng kasuksésan perusahaan anu dimimitian gumantung.

Ngagunakeun jasa kami, anjeun henteu kedah nyéépkeun waktos anjeun nyalira sareng résiko nyobian milari panyadia nyalira.
Ahli kami bakal mendakan produsén anu tiasa dipercaya pikeun barang anu anjeun minat, ngabantosan anjeun satuju kana istilah kerjasama (harga, istilah, istilah pembayaran, sareng sajabana).

Kami ogé nyayogikeun dukungan pikeun sadaya prosés bisnis anjeun kalayan komunikasi rutin salajengna sareng pemasok (bantosan dina tarjamahan). Jasa ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahémat waktos dina milarian sareng tukeur email. surat sareng padamel pemasok, ogé pikeun milarian inpormasi ngeunaan reliabilitasna.

2. Mésér barang

Kami nawiskeun jasa pikeun ngatur beuli barang sareng nyayogikeun komprehensif di Cina kanggo ngagaleuh barang kalayan pangiriman.

● Anjeun kedah nunjukkeun produk anu dipikaresep
● Kami nyayogikeun jasa kanggo mésér barang di Cina pikeun badan hukum sareng perorangan
● Kami bakal ngabantosan anjeun ngagaleuh barang di Cina langsung ti pabrikna.

Kami teras-terasan ngawaskeun sareng nganalisis bagéan pasar, ngabandingkeun kualitas supplier, janten kami tiasa nyarankeun pabrik, pabrik atanapi pasar borongan anu nawiskeun produk anu anjeun peryogikeun tingkat kualitas anu saluyu sareng harga anu paling dipikaresep.

Kami bakal ngatur pangiriman sampel produk, mariksa reliabiliti supplier, ngabantosan dina prosés negosiasi, ogé nyiapkeun sareng nyimpulkeun kontrak pikeun pasokan produk.

Jasaaya hubunganana sareng pengadaan sapertos:

● pameseran babarengan
● konsultasi pengadaan
● agén pameseran
● cutatan pikeun patarosan
● negosiasi kontrak
● pamilihan panyadia
● verifikasi ti supplier
● manajemén logistik

Kami milari produk tina pabrik anu béda-béda numutkeun pamundut anjeun, sahingga anjeun tiasa milih éta sesuai sareng sarat anjeun, nyayogikeun harga harga, pilihan anu langkung ageung ti pabrik pikeun ngabandingkeun harga sareng kualitas. Kami bakal nyayogikeun anjeun produk anu nyugemakeun kalayan harga anu murah. Jaminan yén produk anu anjeun pilih bakal dina harga anu pikaresepeun.
3. Inspéksi barang
Serius tanggung jawab. Efisiensi kualitas. Maksimumna narékahan.

Kami ngalaksanakeun pamariksaan produk dina unggal tahapan prosés produksi,

● pikeun ngabantosan kaamanan produksi,
● mastikeun kualitas produk
● ngajaga gambar mérek.

Dina waktos anu sasarengan, kami ngajamin kualitas sareng panangtayungan produk sapanjang rute sadaya pangiriman barang ka tujuanna. Ngaleupaskeun diri tina kahariwang ngeunaan kualitas produk sareng pangiriman. Barang anjeun bakal dikirimkeun ka anjeun "dina panangan" kalayan murah, aman sareng tepat waktu.

4. Jasa tarjamahan gratis

Tarjamahan profesional dina tingkat anu ditangtoskeun

Upami anjeun peryogi agén propésional, panarjamah di Cina, maka perusahaan kami siap damel sareng anjeun - kami parantos aktip dina bisnis agénsi klien kami di Cina salami lami.

Kami ogé bakal ngabantosan anjeun.

Panarjamah kami anu ngagaduhan kualitas:

● résistansi kana setrés,
● katerampilan komunikasi,
● perhatian, kamampuan meta leres dina situasi anu teu standar.

Aranjeunna gaduh pangalaman damel mandiri, negosiasi anu suksés sareng nguruskeun kasimpulan. Jasa anu disayogikeun ku perusahaan kami bakal ngamungkinkeun anjeun damel berhasil sareng mitra Cina anjeun, leres nyayogikeun dokumén nalika ngekspor ti Cina, mésér barang langsung ti pabrik Cina atanapi di pasar Grosir Cina.

Panarjamah anu ngalaman

● Kami bakal nyayogikeun tarjamahan tinulis supados anjeun henteu hariwang ngeunaan karakter Cina!
● Tarjamahan sakaligus: Kami bakal nyayogikeun dukungan langsung pikeun damel anjeun di mancanagara!

5. jasa Gudang
Perusahaan urang gaduh gudang di Guangzhou sareng Yiwu, urang tiasa nampi sareng nyimpen barang. Wewengkon gudangna 800 m2, éta tiasa nampung 20 wadah dina waktos anu sami, panyimpenan gratis
Perusahaan kami gaduh tim penggerak masing-masing anu damel ketat numutkeun pitunjuk klien. Parabot modéren gudang kalayan alat-alat sareng alat-alat khusus ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun naon waé padamelan. Kami nawiskeun harga anu pikaresepeun sareng kaayaan anu merenah, kalebet kamungkinan panyimpenan gratis sésa produk dugi kintunan salajengna di gudang.
Kami nyayogikeun

● jasa kualitas
● kaasup gudang
● gudang aman
● ngolah barang sareng wadah tina sababaraha parameter.

6. Pangiriman kargo ti panto ka panto
Kami aktipitas naon waé jinis transportasi kargo, kalebet "Pangiriman kargo ti panto ka panto."

Anjeun henteu kedah miceunan waktos milari kendaraan, hariwang ngeunaan kasalametan kargo, ngeunaan waktos anu dianggo dina pangiriman.

"Pangiriman panto-ka-panto kargo" - kaunggulan tina jasa ieu nyaéta ngalebetkeun jasa lengkep, tina pasokan transportasi, pangiriman ka tempat resi sareng dipungkas ku asuransi kargo anjeun nalika transportasi.

Anjeun ngan kedah ngadamel aplikasi di perusahaan kami, sadayana anu sanés bakal dilakukeun ku ahli logistik kami sareng dikoordinir sareng anjeun.

Kami nawiskeun jasa asuransi kanggo kargo naon waé.

7. beusi adat

Perusahaan urang gaduh 10taun pangalaman pikeun bea cukai ti Cina dugi ka Rusia

● ngagaduhan reputasi anu hadé sareng pangakuan di pasar
● kerjasama jangka panjang sareng stabil sareng perusahaan dagang ageung di Rusia.

Kaamanan, waktuna, épisién, harga anu pikaresepeun (contona kompensasi langsung pikeun telat nganteurkeun atanapi rugi)

Serius tanggung jawab. Efisiensi kualitas. Maksimal nyaéta aspirasi

8. Ngirim serat uleman, ngolah visa

Perusahaan kami tiasa ngirim anjeun uleman pikeun visa sareng patarosan sanés kanggo ngabéréskeun formalitas perjalanan anjeun ka Cina.

Anjeun tiasa milih jinis uleman pikeun visa wisata atanapi bisnisanu bakal ngantunkeun kenangan anu teu terlupakan tina perjalanan anjeun ka Cina.

Rapat pribadi di bandara

Suyi nyayogikeun seueur jasa di Cina.

Salah sahijina nyaéta rapat jalma-jalma di Cina. Barina ogé, Cina mangrupikeun nagara anu gaduh jumlah minimum jalma anu nyarios basa Inggris, kasusah tiasa dimimitian di bandara. Kami nyayogikeun anjeun sareng panduan sareng juru sadayana digulung janten hiji. Anjeunna bakal pendak sareng anjeun di bandara sareng ngabantosan anjeun ngalih ka hotél nganggo supir (sareng juru basa)

● bakal nyalametkeun anjeun tina masalah
● bakal mempermudah bursa mata uang
● mésér kartu sim
● parios di hotél
● bakal masihan inpormasi anu diperyogikeun heula
● bakal ngahémat waktos sareng repot.

Karyawan kami kalebet jalma-jalma ti Cina boh ka CIS. Jalma anu parantos lami cicing di Cina tiasa nyarios dimana waé, naon anu kedah ditingali sareng, tangtosna, ngagaduhan kamahéran basa anu luhur.

Reservasi kamar, rapat sareng ngiringan ti / ka bandara atanapi stasiun karéta

Kami tiasa mesen kamar pikeun anjeun sareng ngatur rapat sareng pangawal numutkeun jadwal anjeun. Hayu jiwa anjeun tenang ngeunaan hal-hal leutik ieu sareng anjeun tiasa damel kalem, ngahémat waktos sareng ningkatkeun épisiénsi perjalanan anjeun ka Cina.

sapuluh.Ngiringan pabrik

Paméran anu ngiringan, ngadatangan pasar sareng pabrik di seluruh Cina

Perusahaan kami nyayogikeun jasa nganjang ka pabrik pabrik produk anu anjeun peryogikeun pikeun kenal sareng peralatan sareng skala produksi, prosés produksi pikeun langkung percaya kana pepelakan sareng produk.

Ogé, dukungan dina paméran sareng pasar pikeun kenalan komprehensif sareng inpormasi anu anjeun minat.

Kami bakal ngabéréskeun sadaya patarosan anu matak beurat pikeun anjeun di Cina.