Pertumbuhan Penjualan RÉTIL PUTRI

news (2)

Dina Agustus, pikeun pertama kalina taun ieu, aya kanaékan penjualan ritel di Cina.

Dina Agustus, pikeun kahiji kalina dina 2020, aya paningkatan penjualan ritel barang konsumén di Cina, anu mangrupikeun indikator utama kamekaran konsumsi, numutkeun data anu dirilis dina Séptémber 15 ku Kantor Statistik Nagara (CSO) RRT.
Ahli.ru
news (1)


Waktos Post: Nov-02-2020