Tumuwuhna jualan ritel di RRC

news (2)

Dina bulan Agustus, pikeun kahiji kalina taun ieu, aya paningkatan dina jualan ritel di Cina.

Penjualan ritel barang konsumen Cina, indikator utama pertumbuhan konsumsi, ningali pertumbuhan dina bulan Agustus pikeun kahiji kalina dina 2020, dumasar kana data anu dikaluarkeun dina 15 Séptémber ku Biro Statistik Nasional (GSO) RRC.
Expert.ru
news (1)


waktos pos: Nov-02-2020