Huawei janten pabrik éléktronika paling mahal di 2020

new (1)
new (2)
new (3)
Huawei parantos janten perusahaan éléktronik konsumén panggedéna di Cina. Ieu dilaporkeun ku majalah Shanghai "Huzhun" dumasar kana hasil panilitian. Kapitalisasi Huawei diperkirakeun 1,1 triliun yuan ($ 163,8 milyar).


Waktos Post: Nov-02-2020