Huawei mangrupikeun Produsén Éléktronik Paling Berharga di Cina dina 2020

new (1)
new (2)
new (3)
Huawei parantos janten perusahaan éléktronik konsumen panggedéna di Cina.Ieu dilaporkeun ku majalah Shanghai "Huzhun" nuturkeun hasil ulikan.Kapitalisasi Huawei diperkirakeun 1.1 triliun yuan ($ 163.8 milyar).


waktos pos: Nov-02-2020