RRC BISA NGAJIEUNAN DAERAH DAGANG GRATIS BARU.

Zona perdagangan ékonomi bébas anyar kamungkinan pisan muncul di propinsi Heilongjiang wawatesan jeung Rusia jeung wewengkon Xinjiang Uygur Cina.

Penciptaan zona di propinsi Shandong ogé diperkirakeun.Hal ieu kacida dipikaresep yén FTA bakal muncul di propinsi Hebei sabudeureun Beijing - eta diusulkeun pikeun nyieun eta dina dasar zona Xiong'an anyar, nu di mangsa nu bakal datang bakal jadi "lanceukna kembar" wewengkon Shanghai Pudong.

Émut yén FTA munggaran dibuka dina Séptémber 29, 2013 di Shanghai.Ti saprak éta, 12 zona perdagangan bébas parantos diadegkeun di Cina, pangwangunan anu terakhir dimimitian dina April 2018 di pulo Hainan.Ieu bakal jadi wewengkon perdagangan bébas pangbadagna dina watesan aréa: rezim na bakal ngalegaan ka sakabéh wewengkon pulo.


waktos pos: Nov-02-2020