RRC MUNG NYIEUN ZONES PERDAGANGAN GRATIS.

Zona perdagangan bébas anyar sigana bakal muncul di propinsi Heilongjiang sareng Xinjiang Uygur daérah RRC anu wawatesan sareng Rusia.

Zona ogé diharepkeun didirikeun di propinsi Shandong. Aya kamungkinan luhur munculna FTZ di propinsi Hebei sakitar Beijing - diusulkeun pikeun nyiptakeun éta dumasar kana zona Xiong'an anu énggal, anu ka hareupna bakal janten "lanceuk kembar" daérah Pudong Shanghai.

Émut yén FTZ munggaran dibuka tanggal 29 Séptémber 2013 di Shanghai. Ti saprak éta, 12 FTZs parantos didamel di Cina, pangwangunan anu pangpayunna dimimitian di bulan April 2018 di Pulo Hainan. Ieu bakal janten FTZ panggedéna dumasar daérah: rezim na bakal dugi ka sadaya daérah Pulo Jawa.


Waktos Post: Nov-02-2020