wartos

  • В КНР НАМЕТИЛСЯ РОСТ РОЗНИЧНЫХ ПРОДАЖ

    Pertumbuhan Penjualan RÉTIL PUTRI

    Dina Agustus, pikeun pertama kalina taun ieu, aya kanaékan penjualan ritel di Cina. Dina Agustus, pikeun kahiji kalina dina 2020, aya paningkatan penjualan ritel barang konsumén di Cina, anu mangrupikeun indikator utama pertumbuhan konsumsi, sakumaha dibuktoskeun ku data anu dikaluarkeun dina Séptémber 15 ku Nagara ...
    maca deui
  • КНР МОЖЕТ СОЗДАТЬ НОВЫЕ ЗОНЫ СВОБОДНОЙ ТОРГОВЛИ.

    RRC MUNG NYIEUN ZONES PERDAGANGAN GRATIS.

    Zona perdagangan bébas anyar sigana bakal muncul di propinsi Heilongjiang sareng Xinjiang Uygur daérah RRC anu wawatesan sareng Rusia. Zona ogé diharepkeun didirikeun di propinsi Shandong. Kamungkinan FTZ di propinsi Hebei sakurilingna tinggi - éta parantos diusulkeun ...
    maca deui
  • Huawei стала самым дорогим производителем электроники Китая 2020 года

    Huawei janten pabrik éléktronika paling mahal di 2020

    Huawei parantos janten perusahaan éléktronik konsumén panggedéna di Cina. Ieu dilaporkeun ku majalah Shanghai "Huzhun" dumasar kana hasil panilitian. Kapitalisasi Huawei diperkirakeun 1,1 triliun yuan ($ 163,8 milyar).
    maca deui