warta

  • В КНР НАМЕТИЛСЯ РОСТ РОЗНИЧНЫХ ПРОДАЖ

    Tumuwuhna jualan ritel di RRC

    Dina bulan Agustus, pikeun kahiji kalina taun ieu, aya paningkatan dina jualan ritel di Cina.Dina bulan Agustus, pikeun kahiji kalina dina 2020, penjualan ritel barang-barang konsumen di China, anu mangrupikeun indikator utama pertumbuhan konsumsi, nunjukkeun kamekaran, dumasar kana data anu dikaluarkeun dina 15 Séptémber ku Nagara ...
    maca deui
  • КНР МОЖЕТ СОЗДАТЬ НОВЫЕ ЗОНЫ СВОБОДНОЙ ТОРГОВЛИ.

    RRC BISA NGAJIEUNAN DAERAH DAGANG GRATIS BARU.

    Zona perdagangan ékonomi bébas anyar kamungkinan pisan muncul di propinsi Heilongjiang wawatesan jeung Rusia jeung wewengkon Xinjiang Uygur Cina.Penciptaan zona di propinsi Shandong ogé diperkirakeun.Aya kamungkinan luhur FTA di propinsi Hebei sabudeureun Beijing - éta diusulkeun ...
    maca deui
  • Huawei стала самым дорогим производителем электроники Китая 2020 года

    Huawei mangrupikeun Produsén Éléktronik Paling Berharga di Cina dina 2020

    Huawei parantos janten perusahaan éléktronik konsumen panggedéna di Cina.Ieu dilaporkeun ku majalah Shanghai "Huzhun" nuturkeun hasil ulikan.Kapitalisasi Huawei diperkirakeun 1.1 triliun yuan ($ 163.8 milyar).
    maca deui