• многофункциональная открывалка

    opener multifungsi

    SPESIFIKASI Ngaran Brand: upnzt Buah & Sayur Alat Tipe: Graters Sertifikasi: Produk luyu jeung kualitas Uni Éropa sarta standar kaamanan Sertifikasi: CIQ Sertifikasi: EEC Sertifikasi: Sertifikasi FDA: LFGB sertifikasi: SGS Bahan: STAINLESS STEEL Jumlah Modél: wt0138 Tipe: Alat pikeun Olahan Buah & Sayur Katerangan: Ramah Lingkungan Katerangan: Standar INFORMASI UMUM Parmesan anu keras, umurna gampang ngilu sareng ngabersihan irisan anu lembut sareng lemes...
  • Многофункциональная ручная овощерезка, слайсер, быстрый безопасный Круглый ручной измельчитель для картофеля, сыра, кухонные гаджеты

    Multifungsi Manual Sayur Slicer Slicer Gancang Aman Babak Manual Kentang Opak Chopper Dapur Gadgets

    SPESIFIKASI Ngaran Brand: upnzt Buah & Sayur Alat Tipe: Graters Sertifikasi: Produk luyu jeung kualitas Uni Éropa sarta standar kaamanan Sertifikasi: CIQ Sertifikasi: EEC Sertifikasi: Sertifikasi FDA: LFGB sertifikasi: SGS Bahan: STAINLESS STEEL Jumlah Modél: wt0138 Tipe: Alat pikeun Olahan Buah & Sayur Katerangan: Ramah Lingkungan Katerangan: Standar INFORMASI UMUM Gampang ngilu teuas, parmesan umur jeung keureut beresih anu lembut jeung lemes...
  • Из нержавеющей стали пресс для чеснока шлифовальные Slicer Мясорубка металлические аксессуары для кухни Новый дизайн имбирь Дробилка Измельчитель 301-0291

    Stainless Steel Bawang bodas Pencét grinding Slicer Mincer Metal Dapur Asesoris Desain Anyar Jahé Crusher Chopper 301-0291

    SPESIFIKASI Tipe: Buah & Sayuran Sertifikasi Parabot: Produk saluyu sareng standar kualitas sareng kaamanan Uni Éropa Sertifikasi: Bahan CIQ: SILICONE Katerangan: Jenis Parabot Buah & Sayur Eco-Friendly: Bawang bodas Pencét Ngaran Brand: NoEnName_Null Nomer Modél: 301-0291 INFORMASI UMUM SKU : Alat Dapur Anyar/Gadget/Asesoris/Ngiris Alat Masak Multifungsi Bawang Putih Pencét/Crusher/Peeler Jahé