Jack JK-F4 mesin jahit industri

pedaran pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

CIRI-CIRI UMUM

tipe mesin jahit Garis lempeng
Jenis shuttle Vertikal (ngayun)
Jumlah total operasi 1
Jenis jahitan stitch lempeng
Panjang stitch maksimum 5 mm
Parabot Méja, sirah, servomotor


DESKRIPSI JACK JK-F4 mesin jahit industri

Pikeun hampang ka lawon sedeng

Jack JK-F4 mangrupa mesin jahit lockstitch industri jeung diwangun-di servo drive na cahaya LED.Panjang stitch téh lancar adjustable maké switch merenah lokasina langsung dina sirah mesin, hambalan adjustment nyaeta 0,25 mm, panjang stitch maksimum nyaéta 5 mm.Jack F4 boga 2 modus positioning jarum, gumantung kana produk sewn, Anjeun bisa milih pilihan nu dipikahoyong: ninggalkeun jarum ka luhur atawa dina bahan sanggeus operasi jahit.Kalawan tombol posisi dicekel handap, mesin jahit ngajalankeun di speed low ngaput lalaunan.Kalawan Jack JK-F4, anjeun tiasa ngaput rajutan lampu, sintétik, alam jeung rayon dina laju maksimum nepi ka 4.000 sti / mnt.

Mode saré
Nalika dianggurkeun leuwih ti 10 menit, mesin jahit otomatis bakal asup kana mode sare pikeun ngahemat énergi.

Sénsor kaamanan
Upami aya gangguan atanapi karusakan, tampilan nunjukkeun kode kasalahan
panyalindungan mesin
panyalindungan mesin

panel kontrol basajan
Kalayan hiji tombol anjeun tiasa nyaluyukeun laju motor, posisi jarum sareng setting waktos sayaga

Modeu sayaga
Konsumsi kakuatan rendah dina modeu sayaga nalika mesin teu dianggo

Mode gawé
Konsumsi énergi, salami operasi, 2 kali langkung handap dibandingkeun mesin jahit anu henteu didorong

Versatility
Mékanisme feed universal Jack F4 ngamungkinkeun anjeun ngaput rupa-rupa lawon tina lawon hampang sareng sedeng, salian 10 mm.

Parabot
Jack JK-F4 kit ngawengku: sirah jeung diwangun-di servo drive (mesin jahit) jeung méja jahit ukuranana 120 x 60 cm.Harga pikeun set

PERHATOSAN
Mangga turutan tungtunan di handap pikeun nyegah malfunctions jeung karuksakan mesin.1. Ngusap mesin lengkep sateuacan dimimitian eta pikeun kahiji kalina sanggeus adjustment.2. Ngabersihan up sagala kokotor jeung minyak akumulasi salila pengiriman barang.3. Pastikeun tegangan jeung fase diatur leres.4. Pastikeun colokan disambungkeun ka sumber kakuatan.5. Ulah ngahurungkeun mesin lamun tegangan teu cocog plat rating.b.Pastikeun arah rotasi katrol bener.

Perhatian: Sateuacan debugging atanapi nyaluyukeun, punten pareuman kakuatan pikeun ngahindarkeun kacilakaan nalika mesin dimimitian abruptly.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami