Mesin jahit industri Jack JK-F4

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

CIRI UMUM

Jinis mesin jahit Garis lempeng
Jinis shuttle Nangtung (ngayun)
Jumlah operasi 1
Jenis jahitan Jahitan lempeng
Max stitch panjangna 5 mm
Parabotna Méja, sirah, motor servo


DESKRIPSI Mesin Jahit INDUSTRI JACK JK-F4

Pikeun ngaput lampu kana lawon sedeng

Jack JK-F4 mangrupikeun mesin jahit lockstitch industri kalayan built-in servo sareng lampu LED. Panjang stitch henteu tiasa dirobihkeun sareng saklar anu merenah ayana langsung dina sirah mesin, léngkah pangaturan nyaéta 0,25 mm, panjang stitch maksimum nyaéta 5 mm. Jack F4 gaduh 2 modél posisi jarum, gumantung kana barang anu dijait, anjeun tiasa milih pilihan anu anjeun pikahoyong: tinggalkeun jarum naék atanapi dina lawon saatos operasi ngaput. Kalayan tombol posisina dicekel, mesin jahit ngalir kalayan gancang pikeun jahitan laun. Dina Jack JK-F4, anjeun tiasa ngagiling baju rajut anu ringan, lawon sintétis, sutra alami sareng rayon kalayan kecepatan maksimal 4.000 sti / mnt.

Modeu bobo
Nalika dianggurkeun langkung ti 10 menit, mesin jahit sacara otomatis ngalebetkeun modeu bobo pikeun ngahémat énergi

Sensor kaamanan
Upami aya gangguan atanapi rusak, tampilan nunjukkeun kode kasalahan
Perlindungan mesin
Perlindungan mesin

Panel kontrol saderhana
Hiji tombol ngatur kecepatan motor, posisi jarum sareng waktos sayaga

Modeu sayaga
Konsumsi daya rendah dina modeu sayaga nalika mesin henteu dianggo

Modeu damel
Konsumsi énergi nalika dioperasikeun 2 kali langkung handap dibandingkeun sareng mesin jahit anu henteu nganggo drive internal

Kalayan serbaguna
Mékanisme sateuacanna Jack F4 universal ngamungkinkeun ngaput sababaraha jinis lawon tina lampu sareng lawon sedeng, sareng lipatan dugi ka 10 mm

Parabotna
Set JK JK-F4 kalebet: sirah nganggo servo internal (mesin jahit) sareng méja ngaput ukuran 120 x 60 cm. Harga per sét

PERHATOSAN
Punten turutan pitunjuk ieu di handap pikeun nyingkahan karusakan sareng karusakan dina mesin. 1. Ngusap mesin tuntas sateuacan ngamimitian munggaran saatos nyaluyukeun. 2. Cabut sadaya kokotor sareng minyak anu akumulasi nalika ngangkut. H. Pastikeun voltase sareng fase leres. 4. Pastikeun colokan na nyambung kana sumber listrik. 5. Entong hurungkeun mesin upami teganganna henteu sami sapertos anu dituduhkeun dina papan nama. b. Pastikeun arah rotasi katrol leres.

Perhatosan: Sateuacan debugging atanapi nyaluyukeun, punten mareuman kakuatan pikeun nyingkahan kacilakaan nalika mesinna ujug-ujug.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami