gunting taman tanpa kabel Secateur

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

  • Ngaran mérek: Wétan
  • Tipe Alat Motong: Gunting Taman
  • Tipe Pruner: Pruner
  • Bahan: Logam
  • Bérés: Henteu jas
  • Katerangan: Perlindungan anti slip
  • Katerangan: Déwan Konservasi Dana Leuweung
  • Nomer modél: ET1002

EAST Cordless Li-ion Secateur 7.2V Pruning Alat
Némbongan batré litium-ion, pruner tanpa kabel Oriental sanggup motong kayu lembut diaméterna 16mm ogé diaméterna dugi ka 9mm, sadayana kalayan dipicu ku pemicu. Gampang ngeusi batre pikeun sekuler tanpa kabel anu kualitas hadé nyayogikeun desain bersih sareng ringan pikeun total kanyamanan, sanaos dianggo pikeun waktos anu langkung lami.
Kalayan agul waja awét sareng diameter motong maksimal 16mm, pruners tanpa kabel ngajantenkeun pruning kalayan teu upaya sareng pruning sadaya jinis pepelakan sapertos kembang ros, kembang, pepelakan berry, shrubs sareng evergreens gancang sareng gampang.

Pangecas listrik otomatis
Hatur nuhun kana carjer témbok Wétan, batré bawaan tiasa gampang sareng gancang dicas, waktos ngecasna dugi ka 5 jam (gumantung kana tingkat debit batréna), sareng nalika batréna dieusi pinuh, carjer sacara otomatis pareum pikeun nyegah karusakan (overcharging) batréna.
Pakemna, ditutupan ku bahan Softgrip, mastikeun genah sareng kanyamanan nganggo gunting (aranjeunna henteu leueur tina panangan nalika damel), sareng baud bawaan nyegah awal henteu dihaja tina motong.
Indikator ngecas internal - LED héjo ageung nunjukkeun prosés ngecas, nalika batréna dieusi pinuh, LED bakal pareum

Spésifikasi:
Tegangan: 7.2Vdc
Batré: Li-ion
Kapasitas batré: 1.3Ah
Ngecas waktos: 4 jam
Henteu aya beban gancang: 1.2s / waktos
Motong Max: 16mm
Beurat bersih: 0.6kg

Alat-alat:
1 x alat pruning
1 x Carjer
1 x Pitunjuk manual


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami