gunting taman tanpa kabel Secateur

pedaran pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

  • Ngaran Brand: Wétan
  • Motong Tipe Alat: Pruning Shears
  • Tipe Pruner: Secateurs
  • Bahan: Logam
  • Selesai: Henteu dilapis
  • Katerangan: panyalindungan slip
  • Katerangan: Déwan Konservasi Dana Leuweung
  • Jumlah modél: ET1002

EAST Cordless Litium Ion Secateur Pruning Alat 7.2V
Nampilkeun batré litium-ion, pruners tanpa kabel Oriental sanggup motong kai lemes ukuranana nepi ka 16mm diaméterna ogé hardwood nepi ka 9mm diaméterna, sadayana ku tarikan tunggal pemicu.Gampang ngecas, pruners tanpa kabel kualitas luhur nyadiakeun cut beresih jeung desain lightweight pikeun total kanyamanan sanajan dipaké pikeun période lila.
Kalawan agul baja awét sarta diaméter motong maksimum 16mm, gunting pruning tanpa kabel ngajadikeun pruning effortless sarta pruning sagala jinis tutuwuhan kayaning mawar, kembang, tutuwuhan Berry, shrubs na evergreens gancang sarta gampang pikeun ngalakukeun.

cars mains otomatis
Kalayan carjer listrik Wétan, batré anu diwangun tiasa gampang sareng gancang dicas deui, waktos ngecas dugi ka 5 jam (gumantung kana tingkat batré), sareng nalika batréna dicas pinuh, carjer bakal otomatis pareum pikeun nyegah. ruksakna (overcharging) batré.
Cecekelan, ditutupan ku bahan Softgrip, ensures genah tur kanyamanan ngagunakeun gunting (aranjeunna teu dieunakeun kaluar tina leungeun salila operasi), sarta baud diwangun-di nyegah motong teu kahaja.
Diwangun-di indikator ngecas - LED héjo badag nu sinyal prosés ngecas, sanggeus batréna pinuh dicas, LED bakal pareum.

spésifikasi:
Tegangan: 7.2Vdc
Batré: litium-ion
Kapasitas batré: 1.3Ah
waktos ngecas: 4 jam
Taya speed beban: 1.2s / waktos
Max motong: 16mm
Beurat net: 0.6kg

Parabot:
1 x alat pruning
1 x carjer
1 x Manual Instruksi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami