• Многофункциональная ручная овощерезка, слайсер, быстрый безопасный Круглый ручной измельчитель для картофеля, сыра, кухонные гаджеты

    Multifungsi Manual Sayur Slicer Slicer Gancang Aman Babak Manual Kentang Opak Chopper Dapur Gadgets

    SPESIFIKASI Ngaran Brand: upnzt Buah & Sayur Alat Tipe: Graters Sertifikasi: Produk luyu jeung kualitas Uni Éropa sarta standar kaamanan Sertifikasi: CIQ Sertifikasi: EEC Sertifikasi: Sertifikasi FDA: LFGB sertifikasi: SGS Bahan: STAINLESS STEEL Jumlah Modél: wt0138 Tipe: Alat pikeun Olahan Buah & Sayur Katerangan: Ramah Lingkungan Katerangan: Standar INFORMASI UMUM Gampang ngilu teuas, parmesan umur jeung keureut beresih anu lembut jeung lemes...
  • садовые ножницы беспроводные Secateur

    gunting taman tanpa kabel Secateur

    Ngaran Brand: Wétan motong Tipe Alat: Pruning Shears Pruner Tipe: Secateurs Bahan: Metal finish: Uncoated Katerangan: Anti dieunakeun Katerangan: Leuweung Konservasi Board Jumlah Modél: ET1002 EAST Cordless Litium Ion Secateur 7.2 Cabang Pruning Alat Featuring batré litium-ion, nu Oriental Cordless Pruners sanggup motong kai lemes ukuran nepi ka 16mm diaméterna ogé hardwood nepi ka 9mm diaméterna, sadayana kalayan hiji push ...