2500mAh Listrik Otot Massager Geter Bersantai Wajah Pijat Tongkat Hammer Serviks Tulang Belakang

pedaran pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

2500mAh Listrik Otot Massager Geter Bersantai Wajah Pijat Tongkat Hammer Serviks Tulang Belakang

pangmayaran
Mayar ku kartu Sberbank atawa ku mindahkeun bank

Pakét Kalebet:
1 X tukang urut
4X urut sirah
1 X manual

ciri:
- Warna hideung
- Pilihan colokan: AS, EU
- Catu daya: ngecas / nyambungkeun
- Kamampuh Batré: 2000 mAh
- Jam gawé: nepi ka 140 menit
- 4/9 adjustment tingkat
- Waktos ngecas: 3 jam
- Ukuran: ngeunaan 230*210mm
- tampilan LCD / tombol (pilihan)

Keunikan:
1. Kaasup 6 huluna urut béda, minuhan sarat béda.
2. Éféktif ngurangan stiffness otot jeung nyeri ku enhancing sirkulasi getih.
3. 4/6 speed adjustment, Anjeun bisa milih naon cocog Anjeun.
4. waktos calakan 10 menit ngajamin umur layanan panjang mesin.
5. 2500mAh batré litium kapasitas badag
6. Kalawan over-perlindungan, panyalindungan overheating jeung alat kaamanan séjén, aman ngagunakeun.
7. Cocog jeung recovery kacapean olahraga, rehabilitasi tatu olahraga, relief nyeri salila convalescence sanggeus bedah, kitu ogé ngurangan respon radang.

fungsi:
- Éta tiasa ngawangun, urut, ngirangan gajih, bersantai, terapi fisik, cocog pikeun kabugaran, kantor, jalma anu peryogi terapi fisik, jsb.
- Téknologi pangukuran tekanan ngamungkinkeun anjeun ngartos gaya sacara real waktos.Diwangun-di sistem eupan balik pencét, nu bisa nyaluyukeun kakuatan kaluaran motor nurutkeun tekanan pencét pikeun ngajaga speed motor, leuwih calakan.
- 20 mode geter gear: bersantai otot, ngaleungitkeun nyeri
- 4 jinis urut sirah profésional: urut anu tepat pikeun rélaxasi otot
- Tanpa kabel sareng portabel: nikmati urut profésional iraha waé
- Desain streamlined T ngawangun: Ngarasakeun masa depan sains jeung téhnologi
- Hiji sapotong desain katutup: anti dieunakeun, kesang-buktina, aman dipaké
- Brushless Motor: stabil sarta kuat, ngurangan bising handap

Catetan:
(1) Punten kéngingkeun 1-3cm béda kusabab pangukuran manual.
(2) Kusabab bédana lampu sareng layar, warna item tiasa rada béda ti gambar.Mangga ngartos.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami