Pijat Otot Listrik 2500mAh Ngageter Relaxasi Pijat Wajah Tongkat Palu Tulang tonggong serviks

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pijat Otot Listrik 2500mAh Ngageter Relaxasi Pijat Wajah Tongkat Palu Tulang tonggong serviks

Pamayaran
Pamayaran nganggo kartu "Sberbank" atanapi ku transfer bank

Pakét Kalebet:
Pijat 1X
4X Kepala Pijat
Manual 1X

Spésifikasi:
- Warna hideung
- Pilihan colokan: AS, EU
- Catu daya: ngecas / ngahubungkeun
- Kapasitas batré: 2000mAh
- Jam damel: dugi ka 140 menit
- pangaturan tingkat 4/9
- Waktu ngecas: 3 jam
- Ukuran: sakitar 230 * 210mm
- tampilan LCD / tombol (opsional)

Fitur:
1. Kaasup 6 sirah urut anu béda pikeun nyumponan sarat anu béda.
2. Épéktip ngirangan kaku otot sareng nyeri ku ningkatkeun sirkulasi getih.
3. Pangaturan gancang 4/6, anjeun tiasa milih anu cocog sareng anjeun.
4. Waktu calakan 10 menit ngajamin umur panjang dina mesin.
Batré litium kapasitas tinggi 5.500mAh
6. Kalayan overprotection, panyalindungan overheating sareng alat pelindung anu sanés, aman dianggo.
7. Cocog pikeun pamulihan tina kacapean olahraga, rehabilitasi saatos cilaka olahraga, nyeri nyeri nalika ngayakinkeun saatos operasi, sareng ngirangan réspon peradangan.

Fungsi:
- Éta tiasa ngabentuk, masagi, ngirangan gajih, bersantai, fisioterapi, cocog pikeun kabugaran, kantor, jalma anu butuh terapi fisik, jst.
- Teknologi pangukuran tekanan ngamungkinkeun anjeun ngartos kakuatan sacara real waktos. Sistem eupan balik pers bawaan, anu tiasa nyaluyukeun kaluaran motor numutkeun tekanan mencét pikeun ngajaga kagancangan motor, langkung calakan
- 20 modeu geter gir: rilekskeun otot, ngagentos nyeri
- 4 jinis pijet sirah propésional: urut anu pas pikeun rélaxasi otot
- Nirkabel sareng portabel: terasrasakeun pijatan profesional iraha waé
- Desain streamline bentuk T: raos masa depan sains sareng teknologi
- Desain sapotong katutup: anti slip, sweat-proof, aman dianggo
- Motor tanpa sikat: stabil sareng kuat, pembatalan noise ti handap

Catetan:
(1) Punten nyanggakeun béda 1-3cm kusabab ukur manual.
(2) Kusabab lampu sareng layar bédana, warna itemna tiasa sakedik bénten sareng gambar. Punten ngartos.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami