Pangiriman panto-ka-panto kargo

Pangiriman panto-ka-panto kargo

Kami aktipitas naon waé jinis transportasi kargo, kalebet "Pangiriman kargo ti panto ka panto."

Anjeun henteu kedah miceunan waktos milari kendaraan, hariwang ngeunaan kasalametan kargo, ngeunaan waktos anu dianggo dina pangiriman.

"Pangiriman panto-ka-panto kargo" - kaunggulan tina jasa ieu nyaéta ngalebetkeun jasa lengkep, tina pasokan transportasi, pangiriman ka tempat resi sareng dipungkas ku asuransi kargo anjeun nalika transportasi.

Anjeun ngan kedah ngadamel aplikasi di perusahaan kami, sadayana anu sanés bakal dilakukeun ku ahli logistik kami sareng dikoordinir sareng anjeun.

Kami nawiskeun jasa asuransi kanggo kargo naon waé.