Pangiriman barang ti panto ka panto

Pangiriman barang ti panto ka panto

Urang nungkulan sagala jinis angkutan kargo, kaasup"Pangiriman kargo door-to-door".

Anjeun henteu kedah deui nyéépkeun waktos milarian kendaraan, hariwang ngeunaan kasalametan kargo, ngeunaan waktos pangiriman.

"Pangiriman kargo Door-to-Door" - Kauntungannana jasa ieu nya éta ngawengku sauntuyan pinuh ku jasa, ti suplai angkutan, pangiriman ka tempat resi jeung ditungtungan make asuransi kargo anjeun salila angkutan.

Cukup ngan ukur ngadamel aplikasi di perusahaan kami, sadayana anu sanésna bakal dilakukeun ku logistik kami sareng sapuk sareng anjeun.

Kami nawiskeun jasa asuransi pikeun kargo naon waé.