Pangiriman

Pangiriman barang ti Cina

Pangiriman kargo ti Cina ka Rusia, Kazakhstan, Ukraina, Bélarus
Kami kalibet dina angkutan rupa-rupa jenis ka nagara CIS. Dimana wae anjeun, mangga ngahubungan kami!Urang bakal promptly nganteurkeun barang ti Cina

trant (8)

hfdj

pangiriman express

3-5 poé
hargana ti $15/kg

gdfshgf

Pangiriman otomatis

5-8 poé
hargana ti 8$/kg

gfshst

pangiriman hawa

18-25 poé
harga reservasi parsial
ti 1,5 $ / kg

fsdhgf

Pangiriman karéta api

25-35 poé
sakabeh wadahna atawa bagian
harga ti 1 $ / k

Express ti Cina ka Rusia

Pangiriman ekspres ti China dina 1-3 dinten mangrupikeun cara panggancangna pikeun kéngingkeun barang ti China.Pangiriman ekspres hawa dianggo pikeun ngangkut conto, barang anu mahal pisan sareng sering pikeun suku cadang tina sababaraha alat.
Ogé, jinis transportasi ieu cocog pikeun toko online anu gaduh margin anu cukup luhur pikeun barang sareng henteu kedah ngadamel gudang di Rusia.Dina 1-3 dinten anjeun tiasa nampi barang di Moskow sareng langsung dikirim ku kiriman kurir ka konsumén di sakumna Rusia.Henteu kedah hadir di Moscow sacara pribadi pikeun nampi barang, sabab kami bakal langsung mindahkeun pesenan ka kiriman kurir sareng nunjukkeun panarima anu mésér barang anjeun.Pangiriman ekspres dina 1 dinten mangrupikeun pangiriman panggancangna ti China ka Moskow
Pangiriman dilaksanakeun ka Moskow, teras kami ngirim barang ku perusahaan angkutan di Rusia atanapi nganggo jasa kurir, gumantung kana waktos pangiriman anu diperyogikeun.
Biaya pangiriman ekspres ti Cina ka Rusia dimimitian ti $10 per 1kg.Nalika ngitung biaya pangiriman, beurat kargo dibuleudkeun ka jumlah pangdeukeutna kilogram.Perusahaan kami ngangkut barang tina beurat naon waé.
Hanjakalna, henteu sadayana barang tiasa diangkut ku kiriman ekspres ti China.Batré, akumulator diwatesan pikeun transportasi, ogé alat-alat anu ngandung batré anu kuat.Pangecualian nyaéta batré leutik dina alat, pangiriman barang sapertos kitu kedah disatujuan sateuacanna (contona, DVR, kaméra, tablet sareng telepon).Éta ogé teu mungkin pikeun ngangkut sato, pepelakan sareng barang-barang sanés anu dilarang pikeun transportasi ekspres hawa.Aya larangan dina diménsi kargo - pikeun konsultasi, hubungi perusahaan kami sareng kami bakal nyarioskeun ka anjeun sacara rinci ngeunaan pangiriman ekspres sareng ngitung biaya.
Pikeun barang ageung sareng ageung, anjeun tiasa nganggo pangiriman Udara gancang kami ti China atanapi pangiriman Kargo.

Pangiriman barang anu gancang ti China mangrupikeun kompleks tindakan anu aya hubunganana,
nu ngawengku operasi handap

hhjlk (1)

Pendaptaran
aplikasi

hhjlk (8)

pangmayaran
waragad pengiriman barang

hhjlk (8)

Resepsi
kargo di gudang

hhjlk (8)

Nganteurkeun
ka Moskow

hhjlk (8)

Pos mayar
narima kargo

hhjlk (8)

Nyokot ti gudang
di Moscow, pangiriman
ka wewengkon mana wae di Rusia

Pangiriman hawa ti Cina ka Rusia

Pangiriman hawa ti Cina dipikabutuh pikeun transportasi gancang barang ka Rusia.
Ti Moskow, kami ngirim barang dina dinten kadatangan nganggo perusahaan angkutan Rusia.
Kargo hawa ti Cina merenah pikeun kiriman urgent leutik, kiriman percobaan barang atawa replenishment gancang tina gudang.Ogé, pangiriman sapertos dianggo pikeun barang anu rapuh sareng mahal.
Pangiriman hawa pohara merenah nalika bagian tina barang diperlukeun urgently.Pikeun seueur palanggan, pangiriman sapertos ngabantosan gancang ngeusian stok gudang kosong, tapi aranjeunna ngan ukur ngirim sabagian leutik kargo ku angkutan udara ekonomis, sabagéan ageung aranjeunna parantos nganggo pangiriman kargo ti China atanapi angkutan karéta api - ku kituna, tabungan anu signifikan dicandak. dina pangiriman
Kana datangna barang ka gudang urang, dina pamundut ti klien, urang bisa ngabagi consignment kana sababaraha bagian sarta ngirimkeunana ku tipena béda pangiriman luyu jeung kahayang klien.

Hawa, mobil,
jeung angkutan rail

hhjlk (1)

Pendaptaran
aplikasi

hhjlk (8)

pangmayaran
waragad pengiriman barang

hhjlk (8)

kacindekan
pasatujuan
pikeun transportasi

hhjlk (1)

Pager kargo
ti supplier atawa
produsén
nganteurkeun barang
ka gudang urang di Cina

hhjlk (8)

Konsolidasi
jeung gudang

hhjlk (8)

Bungkusan deui
kargo

hhjlk (1)

Pangiriman
ka Rusia

hhjlk (8)

Béa cukai
pendaptaran

hhjlk (8)

pangmayaran
sanggeus narima barang

Pangiriman kargo ti Cina ka Rusia

Pangiriman kargo barang ti China mangrupikeun cara anu paling umum sareng kabuktian pikeun nganteurkeun barang ti China ka Rusia.Kauntungannana angkutan kargo nyaéta cara anu saderhana sareng gancang pikeun nganteurkeun barang.Nalika kargo dikirimkeun ti Cina, kargo diberesihan dumasar kana skéma saderhana, anu ngaleungitkeun sajumlah ageung masalah sareng dokumén.
Dasarna, pangiriman kargo dianggo ku pangusaha anu mawa kargo pikeun dirina atanapi kanggo dijual deui.Seringna, perusahaan-perusahaan ageung nganggo metodeu transportasi ieu, sabab henteu peryogi wadahna pinuh ku kargo.Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal fitur pangiriman kargo barang ti Cina ka Rusia, anjeun kedah ngahubungi perusahaan kami.Urang bakal ngajelaskeun nuances pamayaran ka suppliers Cina jeung meuli barang di Cina pikeun badan hukum jeung individu, nu specifics Nyiapkeun dokumén nutup pikeun barang, urang bakal mamatahan dina produksi sertipikat jeung declarations of conformity.
Urang ogé bisa nawiskeun pangiriman ti Cina kalawan pinuh clearance adat (pangiriman resmi barang ti Cina) - angkutan wadahna atawa pangiriman kargo groupage ti Cina.

Hawa, mobil,
jeung angkutan rail

hhjlk (1)

Pendaptaran
aplikasi

hhjlk (8)

pangmayaran
waragad pengiriman barang

hhjlk (8)

kacindekan
pasatujuan
pikeun transportasi

hhjlk (1)

Pager kargo
ti supplier atawa
produsén
nganteurkeun barang
ka gudang urang di Cina

hhjlk (8)

Konsolidasi
jeung gudang

hhjlk (8)

Bungkusan deui
kargo

hhjlk (1)

Pangiriman
ka Rusia

hhjlk (8)

Béa cukai
pendaptaran

hhjlk (8)

pangmayaran
sanggeus narima barang

Pangiriman barang ti Cina ku karéta

Pangiriman ti Cina ku angkutan karéta api mangrupikeun salah sahiji jinis transportasi kargo anu paling populér.Aya seueur pilihan pikeun arah sareng tempat pikeun ngabersihan barang.
Ku alatan éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun milih hiji jalur luyu pikeun tiap pamundut klien, nu bakal nyugemakeun duanana dina watesan waktu jeung ongkos pangiriman.
Pangiriman kargo peti ku karéta ti China mangrupikeun cara anu paling nguntungkeun pikeun ngangkut Kargo ti China ka Rusia.waktos pangiriman, nyokot kana akun clearance adat, nyaeta ti 30 nepi ka 40 poé.Bea cukai tiasa dilaksanakeun di Kazakhstan atanapi Républik Bélarus, kami bakal ngitung pilihan anu paling nguntungkeun pikeun anjeun tina segi harga sareng istilah.Kirimkeun aplikasi pikeun ngitung biaya.Pangiriman kargo jinis ieu ti China stabil tina segi waktos, anu hartosna jinis transportasi anu kabuktian sareng dipercaya.
Pangiriman karéta kargo ti China ngalangkungan Bélarus paling dipénta.Saatos lulus adat clearance di Minsk, kargo dikirim ka gudang klien di Rusia.

Éta ogé mungkin pikeun ngangkut kargo gabungan ku karéta api.Ieu mungkin duanana pangiriman kargo kargo groupage sarta pangiriman kargo groupage kalawan clearance pabean pinuh.

Hawa, mobil,
jeung angkutan rail

hhjlk (1)

Pendaptaran
aplikasi

hhjlk (8)

pangmayaran
waragad pengiriman barang

hhjlk (8)

kacindekan
pasatujuan
pikeun transportasi

hhjlk (1)

Pager kargo
ti supplier atawa
produsén
nganteurkeun barang
ka gudang urang di Cina

hhjlk (8)

Konsolidasi
jeung gudang

hhjlk (8)

Bungkusan deui
kargo

hhjlk (1)

Pangiriman
ka Rusia

hhjlk (8)

Béa cukai
pendaptaran

hhjlk (8)

pangmayaran
sanggeus narima barang

Kaasup kana tariff

Perlindungan kargo tina karusakan.Kami bakal ngepak deui barang tina kotak supplier kana kotak tilu lapis kami.Urang bakal nguatkeun kotak kalayan sudut stiffening.Anjeun bakal nampi barang dina kaayaan anu tiasa dijual.

Asuransi kargo.Kami bakal ngajamin kargo anjeun.Kami gaduh dana asuransi sorangan dimana kami bakal mayar santunan upami aya kaayaan anu teu disangka-sangka.Anjeun teu risiko lamun gawé bareng kami.

Konsolidasi kargo di Moscow jeung di adat.Kami ngitung biaya pengiriman sateuacanna sareng kalebet kana tarif.Naon harga anu dibereskeun dina kontrak - kami bakal mawa éta dina harga éta.