Pangiriman

Pangiriman barang ti Cina

Pangiriman kargo ti Cina ka Rusia, Kazakhstan, Ukraina, Bélarus
Kami kalibet dina transportasi sababaraha jinis ka nagara CIS. Dimana waé anjeun, mangga ngahubungan kami! URANG geuwat nganteurkeun barang ti Cina

trant (8)

hfdj

Pangiriman Express

3-5 dinten
harga tina 15 $ / kg

gdfshgf

Pangiriman otomatis

5-8 poé
harga tina 8 $ / kg

gfshst

Pangiriman hawa

18-25dinten
harga reservasi parsial
ti 1,5 $ / kg

fsdhgf

Pangiriman karéta

25-35dinten
sakabeh hiji wadah atanapi bagian
harga tina 1 $ / ka

Ekspres ti Cina ka Rusia

Pangiriman ekspres ti Cina dina 1-3 dinten mangrupikeun cara paling gancang pikeun kéngingkeun barang-barang ti Cina. Pangiriman udara ekspres digunakeun pikeun ngangkut sampel, barang anu mahal pisan sareng sering pikeun alat lisah tina sagala rupa alat.
Ogé, jenis transportasi ieu cocog pikeun toko online, anu ngagaduhan panyandaran barang anu cukup tinggi sareng aranjeunna henteu kedah nyetél gudang di Rusia. Dina 1-3 dinten dimungkinkeun pikeun nampi barang-barang di Moskow sareng langsung ngirimkeunana ku pangiriman kurir ka konsumén di sapanjang Rusia. Henteu pisan kedah aya di Moskow pribadi pikeun nampi barangna, sabab kami bakal mindahkeun pesenan langsung ka pangiriman kurir sareng nunjukkeun panarima anu mésér barang anjeun. Pangiriman ekspres dina 1 dinten mangrupikeun pangiriman panggancangna ti Cina ka Moskow
Pangiriman dilaksanakeun ka Moskow, maka kami ngirimkeun kargo ku perusahaan angkutan di Rusia atanapi nganggo jasa kurir, gumantung kana waktos pangiriman anu diperyogikeun.
Biaya pangiriman ekspres ti Cina ka Rusia mimitian ti $ 10 per 1kg. Nalika ngitung biaya pangiriman, beurat kargo dibunderkeun dugi ka sajumlah sakilogram. Perusahaan kami ngangkut barang tina beurat naon waé.
Hanjakalna, henteu sadayana kargo tiasa diangkut ku pangiriman ekspres ti Cina. Batré, akumulator - dibatesan pikeun gerbong, ogé alat-alat anu ngandung aki anu kuat. Anu dikecualkeunana nyaéta batré leutik dina alat, pangiriman barang sapertos kitu kedah disatujuan sateuacanna (contona, perékam pidéo, kaméra, tablet sareng telepon). Ogé dilarang pikeun ngangkut sasatoan, pepelakan sareng barang-barang sanés anu dilarang pikeun transportasi udara. Aya watesan ukuran kargo - pikeun konsultasi, kontak perusahaan kami sareng kami bakal nyarioskeun anjeun sacara rinci ngeunaan pangiriman ekspres sareng ngitung biaya.
Pikeun barang ageung sareng ageung, anjeun tiasa nganggo Pangiriman udara gancang kami ti pangiriman Cina atanapi Kargo

Pangiriman barang anu jelas ti Cina mangrupikeun kompléks tindakan anu saling pakait,
anu kalebet operasi ieu

hhjlk (1)

Pendaptaran
aplikasi

hhjlk (8)

Pamayaran
ongkos pengiriman barang

hhjlk (8)

Panarimaan
kargo di gudang

hhjlk (8)

Ngirim
ka Moskow

hhjlk (8)

Pamayaran saatos pangiriman
narima kargo

hhjlk (8)

Angkat tina gudang
di Moskow, pangiriman
ka daérah mana waé di Rusia

Pangiriman udara ti Cina ka Rusia

Pangiriman udara ti Cina diperyogikeun pikeun pangiriman barang gancang ka Rusia.
Kami ngintun barang ti Moskow dina dinten kadatangan nganggo perusahaan transportasi Rusia. Anjeun tiasa milarian biaya pangiriman ku ngirim kami pamundut.
Kargo udara ti Cina merenah pikeun babawaan anu gancang, barang-barang sidang atanapi pengisian gancang gudang. Pangiriman sapertos kitu ogé dianggo pikeun barang anu rapuh sareng mahal pisan.
Pisan merenah pikeun nganggo Pangiriman Udara nalika bagian tina barang diperyogikeun kalayan gancang. Kanggo kaseueuran palanggan, pangiriman sapertos kitu ngabantosan pikeun gancang ngeusian stok kosong di gudang, tapi aranjeunna ngan ukur nyungkeun bagian kargo ku transportasi udara anu ekonomis, kaseueuran aranjeunna parantos nganggo pangiriman kargo ti Cina atanapi angkutan karéta - sahingga tabungan anu penting didamel saat pengiriman
Sesampainya kargo ka gudang kami, ku paménta klien, urang tiasa ngabagi babagian kana sababaraha bagian sareng ngirimkeun ku sababaraha jinis pangiriman anu saluyu sareng kahoyong klien.

Avia, otomatis,
sareng ku rel

hhjlk (1)

Pendaptaran
aplikasi

hhjlk (8)

Pamayaran
ongkos pengiriman barang

hhjlk (8)

Kacindekan
kontrak
pikeun transportasi

hhjlk (1)

Nyokot kargo
ti supplier ogé
pabrikan
nganteurkeun barangna
ka gudang urang di Cina

hhjlk (8)

Ngahijikeun
sareng neundeun di gudang

hhjlk (8)

Ngabungkus deui
kargo

hhjlk (1)

Pangiriman
ka Rusia

hhjlk (8)

Béa cukai
pendaptaran

hhjlk (8)

Pamayaran
saatos nampi kargo

 Pangiriman kargo ti Cina ka Rusia

Pangiriman kargo ti Cina mangrupikeun cara anu paling umum sareng kabuktosan pangiriman barang ti Cina ka Rusia. Kauntungan transportasi Kargo nyaéta cara anu saderhana sareng gancang pikeun nganteurkeun barang. Nalika kargo dikirimkeun ti Cina, muatanana diberesihan numutkeun skéma saderhana, anu ngaleungitkeun seueur masalah sareng dokumén.
Intina, pangiriman kargo dianggo ku pangusaha anu ngangkut barang pikeun nyalira atanapi pikeun dijual deui. Seringna metode transportasi ieu dianggo ku perusahaan ageung, kumargi aranjeunna henteu meryogikeun wadah kargo lengkep. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan fitur pangiriman Barang barang tina Cina ka Rusia, anjeun kedah ngahubungi perusahaan urang. Kami bakal ngawartosan anjeun anuansa pamayaran ka pemasok Cina sareng mésér barang di Cina pikeun badan hukum sareng perorangan, spésifikasi nyiapkeun dokumén nutup pikeun barang, kami bakal mamatahan produksi sertipikat sareng deklarasi kasaluyuan.
Kami ogé tiasa nawiskeun kiriman ti Cina kalayan ngaluarkeun bea cukai lengkep (pangiriman resmi barang ti Cina) - pangiriman kontainer atanapi pangiriman kargo perangko ti Cina.

Avia, otomatis,
sareng ku rel

hhjlk (1)

Pendaptaran
aplikasi

hhjlk (8)

Pamayaran
ongkos pengiriman barang

hhjlk (8)

Kacindekan
kontrak
pikeun transportasi

hhjlk (1)

Nyokot kargo
ti supplier ogé
pabrikan
nganteurkeun barangna
ka gudang urang di Cina

hhjlk (8)

Ngahijikeun
sareng neundeun di gudang

hhjlk (8)

Ngabungkus deui
kargo

hhjlk (1)

Pangiriman
ka Rusia

hhjlk (8)

Béa cukai
pendaptaran

hhjlk (8)

Pamayaran
saatos nampi kargo

Pangiriman barang ti Cina nganggo angkutan karéta

Pangiriman ti Cina ku rel mangrupikeun salah sahiji jinis transportasi kargo anu paling populér. Aya seueur pilihan pikeun arah sareng tempat beberesih barang.
Ku alatan éta, dimungkinkeun pikeun milih rute anu cocog pikeun unggal pamundut klién, anu bakal nyayogikeun istilah sareng biaya pangiriman.
Pangiriman kargo wadah ku rel ti Cina mangrupikeun cara anu paling nguntungkeun pikeun ngangkut Kargo ti Cina ka Rusia. Waktu pangiriman, tumut kana akun clearance bea cukai, nyaéta tina 30 dugi 40 dinten. Izin bea cukai tiasa dilaksanakeun di Kazakhstan atanapi Républik Bélarus, kami bakal ngitung pilihan anu paling pikaresepeun pikeun anjeun dina hal harga sareng waktos. Pikeun ngitung biaya, kirimkeun aplikasi. Jinis pangiriman kargo ti Cina stabil dina jangka waktu - anu hartosna jinis angkutan anu kabuktian sareng dipercaya.
Pangpangna, pangiriman karéta kargo ti Cina ngalangkungan Bélarus diperyogikeun. Saatos ngalangkungan clearance bea cukai di Minsk, kargo dikirim ka gudang klien di Rusia.

Kargo kelompok ogé tiasa diangkut ku rél. Tiasa waé pangiriman Kargo tina kargo parpol sareng kiriman kargo parpol kalayan ijin bea cukai lengkep.

Avia, otomatis,
sareng ku rel

hhjlk (1)

Pendaptaran
aplikasi

hhjlk (8)

Pamayaran
ongkos pengiriman barang

hhjlk (8)

Kacindekan
kontrak
pikeun transportasi

hhjlk (1)

Nyokot kargo
ti supplier ogé
pabrikan
nganteurkeun barangna
ka gudang urang di Cina

hhjlk (8)

Ngahijikeun
sareng neundeun di gudang

hhjlk (8)

Ngabungkus deui
kargo

hhjlk (1)

Pangiriman
ka Rusia

hhjlk (8)

Béa cukai
pendaptaran

hhjlk (8)

Pamayaran
saatos nampi kargo

Kacaturkeun dina Peunteun

Perlindungan kargo tina karusakan. Urang bakal ngarangkep barang tina kotak supplier kana kotak tilu lapis urang. Urang bakal nguatkeun buleud ku juru anu kaku. Anjeun bakal nampi barang dina kaayaan jual

Asuransi kargo. Kami bakal mastikeun kargo anjeun. Kami gaduh dana asuransi urang nyalira ti mana kami bakal mayar kompensasi upami kaayaan teu disangka-sangka terjadi. Anjeun henteu nyandak résiko upami anjeun damel sareng kami.

Konsolidasi kargo di Moskow sareng adat istiadat. Kami ngitung biaya pangiriman sateuacanna sareng dilebetkeun kana tarif. Harga naon anu parantos ditangtoskeun dina kontrak - kami bakal untung dina harga ieu.