Dasima borongan 806 rumah tangga IPX7 waterproof rechargeable sikat cleansing raray kageulisan USB ngecas alat silicone

pedaran pondok:

Asal produk: Guangdong, Cina
Ngaran: Dasima
Modél: 806
Sertifikasi: SGS
Jenis colokan: CN
Bahan: Silikon
Waterproof: Enya
Garansi: 3 bulan
Fitur: Ngabersihan jero
Bahan awak: Case silikon


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Mode kakuatan: USB pikeun ngecas
Kustomisasi: Bungkusan khusus (Pesanan Min.: 1000 potongan)
Lambang khusus (Pesenan min.: 1000 pcs.)
Sampel: 1 sapotong(Min.Order): harga negotiable

inpo pondok
Fitur: Whitening, cleansing jero, ngangkat raray, teu menyakiti kulit
Jenis: Sikat Raray Tanpa Kabel
Aplikasi: Pikeun pamakéan imah
Warna pink
Ngaran produk: 806 mini waterproof parabot beberesih
Ngecas: MICRO USB pikeun ngecas
Fitur: Pori Bersih
Ngaran brand: Dasima
Sistem operasi: Frékuénsi High

Bungkusan sareng pengiriman barang
Produk dijual: Hiji ngaran produk
Ukuran pakét tunggal: 13X9X5cm
Beurat kotor tunggal: 0.180kg

Waktos prosés: :

kuantitas (pcs) 1 - 200 201-500 501 - 1000 > 1000
Perkiraan waktos (dina dinten) 10 12 15 negotiable

USB Ngecas Mini Waterproof Cleansing Alat Silicone Sikat beberesih raray

Item No. Sikat Pembersih Wajah Silikon Listrik
Modeu gawé Geter ultrasonik
Ukuran kotak 12,7 * 8,8 * 4,7 cm
Gear 12 gigir
Kapasitas batré: 200 mAh
Sertipikat CE, ROHS, MSDS
Pamakéan frékuénsi 120-230 Hz
kakuatan kaluaran 5V/1W
kit ngawengku: 1 × Sikat Pembersih Wajah 1 × Kabel Ngecas USB
1 × pamakéan parentah Mauna

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami