Dasima Grosir 806 Rumah Tangga IPX7 Waterproof Rechargeable Facial Cleansing Brush Beauty USB Charging Tool Silicone

Pedaran pondok:

Asal Barang: Guangdong, Cina
Nami produk: Dasima
Modél: 806
Sertifikasi: SGS
Tipe Plugs: CN
Bahan: Silikon
Waterproof: Leres
Garansi: 3 bulan
Fitur: Beberesih jero
Bahan Awak: Kasus Silikon


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modeu daya: USB pikeun ngeusi ulang
Ngaropea: ngarangkep ngarangkep (Min.order: 1000 pcs)
Lambang khusus (Min.order: 1000 pcs.)
Sampel: 1pc (Jumlah Pesenan): harga anu tiasa dibahas

inpormasi pondok
Fitur: Pamutih, beberesih jero, angkat wajah, henteu ngarusak kulit
Jenis: Sikat Wajah Tanpa kabel
Aplikasi: Kanggo panggunaan di bumi
Warna pink
Ngaran produk: 806 Mini Waterproof Tool Pakakas
Ngecas: MICRO USB pikeun ngecas
Fungsi: Pori bersih
Ngaran Merek: Dasima
Sistem Operasi: Frékuénsi Tinggi

Paking sareng pangiriman
Barang dijual: Hiji nami produk
Ukuran rangkep tunggal: 13X9X5cm
Beurat kotor tunggal: 0,180kg

Waktos prosés:

Jumlah (PCS.) 1 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Perkiraan waktos (dina dinten) 10 12 15 Negotiable

USB Charge Mini Water Cleansing Alat Sikat Sikat Pembersih Wajah

Barang No. Sikat Pembersih Wajah Silikon Éléktrik
Jam damel Geter ultrasonik
Ukuran kotak 12,7 * 8,8 * 4,7cm
Gir 12 gir
Kapasitas batré: 200 mah
Sertipikat CE, ROHS, MSDS
Pamakéan frékuénsi 120-230 Hz
kakuatan kaluaran 5V / 1W
Ikét kalebet: 1 × Sikat Pembersih Wajah 1 × Kabel Ngecas USB
1 × nganggo paréntah Mauna

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami