KONSTRUKTOR 0347 UNI-BLOCK AQUAPARK 26 BAGIAN

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Katerangan lengkep
Kalayan bantosan konstruktor, anu diwangun ku 26 elemen palastik anu henteu toksik, murangkalihna bakal ngawangun kota "Aquapark" anu luar biasa, anu ngagaduhan slide, pabrik sareng detil menarik anu sanés. Sadaya bagian tina sét dikemas dina kantong transparan anu merenah kalayan cekelan, janten murangkalih tiasa gampang nyandak éta kalayan anjeunna jalan-jalan atanapi nalika didatangan. Barudak bakal resep maénkeun konstruksi anu pikaresepeun ieu di basisir ku cai, sabab bakal ngabayangkeun kaayaan permainan anu béda sareng bonéka anu ngageser kana slide sareng ngojay di kolam renang, atanapi ku mobil anu ngalaksanakeun trik anu luar biasa. Ogé, murangkalih lengkep gumbira nalika tuang keusik atanapi tuang cai kana pabrik, sareng éta berputar. Désainer ngabantosan ningkatkeun kreativitas barudak, katerampilan motor rupa, mikir imajinatif, logika sareng katerampilan desain. Kalayan bantosan desainer murangkalih Yunika Aquapark tina mérek dagang Yunika, murangkalih bakal diajar mikawanoh warna, ukuran, sareng nyiptakeun desainna nyalira. Ngandung bagian anu cukup ageung sareng tilep kana kantong plastik ziplock. Anu nyusunna disebat Taman Cai sareng, saluyu sareng éta, ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun bagian-bagianna sahingga anjeun kéngingkeun curug anu nyata. Sét pangwangunan sapertos kitu tiasa dianggo pikeun maén di bumi boh pikeun maénkeun cai atanapi pasir di luar.
Panyusun palastik blok Waterpark tina mérek dagang Yunika dihasilkeun dina 4 jinis: "1" - 26 bagian; "2" -40 bagian; "3" -51 bagian; "4 ″ -65 potongan. Ukuran elemen multi-warna: tina 8x8x6cm dugi ka 28x7x7cm
Desainer palastik barudak blok Yunika "Aquapark" parantos disahkeun sareng nyumponan sarat norma sareng aturan sanitasi.
Nagara asalna: Ukraina
Merk: Unika
Jenis: klasik
Bahan: Plastik
Jenis kelamin: mojang, budak lalaki
Ukuran paking: 32 x 30 x 16 cm
Beurat: 0.6KG
Bagian QTY: 26
Disarankeun umur ti 3 taun
Kalengkepan: wadah panyimpenan
Kaahlian dikembangkeun: logika sareng pamikiran, katerampilan motorik sareng katerampilan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami