Pangwangunan 0347 UNI-Blok AQUAPARK 26 Rincian

pedaran pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

PEDARAN FULL
Kalayan 26 elemen plastik non-toksik, budak leutik anjeun bakal ngawangun kota Waterpark anu luar biasa kalayan slide, kincir angin sareng detil anu pikaresepeun.Sadaya bagian tina set anu dipak dina kantong transparan merenah kalawan handles, jadi anak bisa kalayan gampang nyandak aranjeunna keur leumpang atawa nganjang.Barudak bakal resep maén sareng cocooan gedong anu pikaresepeun ieu di pantai ku cai nalika aranjeunna ngabayangkeun kaayaan maén anu béda sareng boneka orok turun ngaluncur sareng ngojay di kolam renang, atanapi mobil anu ngalakukeun aksi anu luar biasa.Ogé, kids sagemblengna delighted nalika aranjeunna tuang keusik atawa tuang cai kana ngagiling, sarta eta spins.Désainer nyumbang kana paningkatan kamampuan kreatif barudak, katerampilan motorik halus, pamikiran imajinatif, logika sareng kaahlian desain.Kalayan bantosan set konstruksi barudak Unika Aquapark tina mérek dagang Unika, murangkalih bakal diajar mikawanoh warna, ukuran, sareng nyiptakeun desain sorangan.Ngandung bagian anu lumayan ageung sareng dilipat kana kantong plastik nganggo seleting.Konstruktor disebut Aquapark sareng, sasuai, ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun bagian-bagian supados anjeun kéngingkeun curug anu nyata.Konstruktor sapertos kitu tiasa dianggo pikeun maén di bumi sareng maén cai atanapi keusik di jalan.
Blok palastik constructor Aquapark mérek dagang "Unika" ngahasilkeun 4 jenis: "1" - 26 bagian;"2"-40 bagian;"3″-51 rinci;"4″-65 rinci.Ukuran elemen multi-warna: ti 8x8x6cm ka 28x7x7cm
Blok constructor plastik barudak Unika "Aquapark" ieu Certified, meets sarat tina norma Saniter jeung aturan.
Nagara pabrik: Ukraina
Merk: Yunica
Jenis: klasik
Bahan: Plastik
Gender: pikeun awéwé, pikeun lalaki
Ukuran Paket: 32 x 30 x 16 cm
Beurat: 0,6 kg
Jumlah bagian: 26
Disarankeun umur ti 3 taun
Completeness: wadahna neundeun
Kaahlian dimekarkeun: logika jeung pamikiran, kaahlian motor jeung dexterity


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami