• Стеганое покрывало с рюшами из 100% хлопка

    100% katun ruffled seprei quilted

    100% katun ruffle quilted bedspread, sprei warna solid, sprei jeung sarung bantal, koneng, kulawu, wungu, biru, héjo CIRI ● Ngaran Brand: IvaRose HOME TEXTILE ●Bahan: Fleece Kain ●Kadénsitas tali: ≥600tc ●Pola: Pola Jenis: Padet ● Penampilan: Polos ● Téhnik: Percetakan Réaktif ● Pamakéan: Hotel ● Pamakéan: Imah ● Pamakéan: Déwasa sareng Barudak ● Beurat lawon: 60 ● Nomer modél: 217 INFORMASI UMUM Bahan: 100% . . .