Otomatis Sensor Gel Gél Polandia Curing Manicure 120W LED Kuku Lampu Kuku Pengering

Pedaran pondok:

Bahan: Plastik, plastik ABS
Otomatis: Leres
Sumber Daya: Listrik
Ngaran: NTS
Modél: NTS.127
Asal Barang: Guangdong, Cina
Catu daya: 120W
Tipe Plugs: US
Ngaran produk: 120W Lampu Kuku


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kustomisasi:
Lambang khusus (Min.order: 1000 pcs.)
Bungkusan Individualized (Min.order: 1000 pcs.)

inpormasi pondok
Watt: 120W
Dipeunteun input: 100-240 VAC ayeuna, 50-60 Hz
Setelan waktos: 10s, mundur 30-an, la 60an, 99-an
Jumlah bal: 45
Jenis colokan: EU / US / Custom made
Jinis gél: Cocog sareng sadaya jinis gel kuku

Paking sareng pangiriman
Barang dijual: Hiji nami produk
Ukuran rangkep tunggal: 27X24X15cm
Beurat kotor tunggal: 1,500 kg
Jenis pakét: 1 * 120W UV Lampu Kuku LED
1 * Panyambung
1 * manual pangguna

Waktos prosés:

Jumlah (PCS.) 12 3 - 500 501 - 1000 > 1000
Perkiraan waktos (dina dinten) 10 12 15 Negotiable

Panjelasan Produk:
Otomatis Sensor Gel Gel Manicure Polandia 120W LED Kuku Ngeringan Lampu UV Kuku Pengering

Kakuatan maksimal di pasar: langkung kakuatan Polandia kuku, gel gél, kuku kuku, langkung gancang kuku garing. Kami gaduh lampu kuku gél UV anu profesional anu tiasa nyingkat waktos pangubaran ku 85% dibandingkeun lampu kuku anu sanés. Langkung gancang ti dua kali langkung gancang lampu pangubaran gél 80W anu sanés. Gampang dioperasikeun pikeun gél anu luar biasa awét sareng mesin curing kinerja tinggi pikeun anjeun (Gel-Manicure).

4 timer sareng layar rampa: Tampilan LED internal nunjukkeun waktos pangeringan kuku, sareng ogé ngagaduhan fungsi mémori waktos, tiasa disetél janten 10 detik, 30 detik, 60 detik atanapi 99 detik suhu handap, pembina anu merenah atanapi ngobatan gél heuras, teras inpormasi Layar rampa tambahan naon waé tanpa tombol fisik bakal manjangan umur produk.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami