Otomatis sénsor gél Polandia Curing Manicure 120W LED Nail Lamp Nail Dryer

pedaran pondok:

Bahan: Plastik, ABS
Otomatis: Leres
Sumber Daya: Listrik
Ngaran: NTS
Modél: NTS.127
Asal produk: Guangdong, Cina
catu daya: 120W
Jenis colokan: AS
Ngaran produk: 120W Nail Lamp


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Kustomisasi:
Lambang khusus (Pesenan min.: 1000 pcs.)
bungkusan ngaropéa (Min. pesenan: 1000 pcs.)

inpo pondok
kakuatan: 120W
Input dipeunteun: 100-240VACayeuna, 50-60 Hz
Setélan timer: 10s, 30s mundur, a la 60s, 99s
Jumlah bal: 45
Tipe Colokkeun: EU/US/Custom
Jinis gél: Idéal pikeun sagala jinis gél kuku

Bungkusan sareng pengiriman barang
Produk dijual: Hiji ngaran produk
Ukuran pakét tunggal: 27X24X15cm
Beurat kotor tunggal: 1.500kg
Tipe Paket: 1 * 120W UV LED Nail Lamp
1 * panyambungna
1 * Manual pamaké

Waktos prosés: :

kuantitas (pcs) 12 3 - 500 501 - 1000 > 1000
Perkiraan waktos (dina dinten) 10 12 15 negotiable

Panjelasan Produk:
Otomatis sénsor gél nail Polandia 120W LED lampu nail dryer UV nail dryer

Kakuatan pangluhurna di pasar: langkung kakuatan ngagosok kuku, ngagosok kuku gél, langkung gancang kuku garing.Kami gaduh lampu kuku gél UV profésional anu tiasa ngirangan waktos curing ku 85% dibandingkeun sareng lampu kuku anu sanés.Langkung gancang ti dua kali langkung gancang tina 80W lampu ngagosok gél anu sanés.Gampang beroperasi pikeun gél incredibly kuat tur mesin kinerja tinggi pikeun curing Anjeun (Gel Manicure).

4 timers sareng layar toél: tampilan LED diwangun-di mintonkeun waktu drying kuku, ogé boga fungsi memori waktu, bisa disetel ka 10 detik, 30 detik, 60 detik atawa 99 detik setting suhu low, pembina merenah atawa curing gél teuas, teras Inpormasi ngeunaan layar rampa tambahan tanpa tombol fisik bakal manjangkeun umur produk.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami