Tentang Kami

Wilujeng siang, hayu kuring ngenalkeun diri.

CARGO517 SUYI IMPOR JEUNG EKSPOR CO., LTD

Wilujeng siang, hayu kuring ngenalkeun diri.
Kami SUYI IMPOR JEUNG EKSPOR CO., LTD + CARGO517. Kami mangrupikeun perusahaan anu didaptarkeun sacara resmi di RRC, anu nyayogikeun seueur jasa logistik, perdagangan sareng ékonomi.
Manajer luhur perusahaan gaduh pangalaman anu euyeub, salami 10 taun aranjeunna parantos ningkatkeun kamampuanana pikeun nyayogikeun kaayaan anu pangsaéna sareng jasa ka klienna. Pangetahuan anu yakin kana sababaraha bahasa ngamungkinkeun anjeun damel sacara épéktip sareng klien Rusia sareng Cina.
Kantor kami perenahna di beulah kidul Cina di kota Yiwu, pusat produksi sareng perdagangan dunya, anu ngamungkinkeun urang pikeun méréskeun tugas-tugas anu diatur ku klien kami kalayan gancang sareng éfisién anu mungkin. Urang ogé ngagaduhan gudang di kota Yiwu, Guangzhou, Moskow
Perusahaan urang ilubiung dina seueur paméran utama supados tiasa ngartos pasar sareng tetep nuturkeun tren anyar. Dina padamelan kami nganggo jalur logistik ekslusif, téknologi paling anyar sareng sarana komunikasi.

Ku ngahubungi kami anjeun tiasa kéngingkeun:
- Jasa lengkep pikeun damel sareng Cina
- Sadaya kamungkinan rute logistik sareng metode pangiriman ti Cina
- Ongkos paling optimal dina pasaran
- Solusi logistik individu pikeun tiap klien
Perdagangan individu sareng solusi ékonomi pikeun tiap klien
- Jadwal rutin pikeun ngirim kargo parangkat unggal minggu: otomatis 3-4 kali, laut 1-2 kali, hawa 5-6 kali, éksprési unggal dinten
- Pamakéan gratis gudang di Cina
- Konsultasi gratis pikeun damel sareng Cina
- Wawakil gratis di Cina pikeun ngabantosan ngajaga kapentingan anjeun sareng panyadia Cina atanapi mitra anjeun 

Anjeun teu kedah nyéépkeun waktos sareng usaha pikeun milari produk sareng ngahubungi supplier Cina. Kami tiasa nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan produk ti pabrik anu béda sakaligus, ogé mesen sampel, ngabandingkeun kualitas sareng harga. Kitu ogé jasa logistik terpadu tunggal. Kami bakal bungah kerjasama sareng anjeun. Pilih "SUYI", pilih kameunangan anjeun. Sadayana padamel SUYI mugia kasihatan sareng kasuksesan dina damel anjeun.

KAUNTUNGAN URANG

Kami parantos ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nyayogikeun kaayaan anu pangsaéna pikeun klien kami.

10 taun di pasar
%
LAYANAN KOMPÉHENSIF
%
LAYANAN PREMIUM
%

10 taun di pasar
Kami parantos damel di pasar transportasi kargo ti saprak 2010. Salami 10 taun padamelan, kami parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun nyayogikeun kaayaan sareng jasa anu pangsaéna pikeun klien kami.
LAYANAN KOMPÉHENSIF
Ku ngahubungi kami anjeun tiasa kéngingkeun seueur perdagangan, ékonomi sareng jasa transportasi pikeun damel sareng Cina.
LAYANAN PREMIUM
Kami nyayogikeun layanan hiji-hiji, sareng manajer pribadi kami salawasna siap ngembangkeun solusi logistik khusus pikeun anjeun.