Tentang Kami

Wilujeng siang, hayu atuh ngenalkeun diri.

CARGO517 SUYI impor jeung ékspor CO.,LTD

Wilujeng siang, hayu atuh ngenalkeun diri.
Kami SUYI IMPORT AND EXPORT CO.,LTD + CARGO517.Kami mangrupikeun perusahaan anu kadaptar sacara resmi di Cina, anu nyayogikeun sajumlah logistik, perdagangan sareng jasa ékonomi.
Pangatur luhur perusahaan gaduh pangalaman anu beunghar, salami 10 taun aranjeunna parantos ningkatkeun kaahlianna pikeun nyayogikeun kaayaan sareng jasa anu pangsaéna pikeun para klienna.Kamampuhan dina sababaraha basa ngamungkinkeun urang tiasa dianggo sacara efektif sareng klien Rusia sareng Cina.
Kantor kami ayana di kiduleun Cina di kota Yiwu, puseur dunya produksi jeung dagang, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngajawab tugas diatur ku klien kami gancang-gancang jeung éfisién.Ogé urang gaduh gudang di Kota Yiwu, Guangzhou, Moscow
Perusahaan kami ilubiung dina seueur paméran utama supados tiasa ngartos pasar sareng ngiringan tren anyar.Dina padamelan urang, kami nganggo rute logistik éksklusif, téknologi anu paling anyar sareng alat komunikasi.

Ku ngahubungan kami anjeun tiasa nampi:
- A rentang pinuh tina jasa pikeun gawé bareng Cina
- Sadaya rute logistik sareng metode pangiriman ti China
- The ongkos pangalusna dina pasaran
- Solusi logistik individu pikeun tiap klien
-Perdagangan individu jeung solusi ékonomi pikeun tiap klien
- Jadwal kiriman groupage rutin unggal minggu: ku mobil 3-4 kali, ku laut 1-2 kali, ku hawa 5-6 kali, ku express unggal poe
- Panggunaan gudang gratis di Cina
- Konsultasi gratis dina gawé bareng Cina
- Wawakil gratis di Cina anu bakal ngabantosan kapentingan anjeun di payuneun supplier atanapi mitra Cina anjeun

Anjeun teu kedah nyéépkeun waktos sareng usaha milarian produk sareng ngahubungi supplier Cina.Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng pilihan sababaraha produk ti pabrik béda sakaligus, ogé mesen sampel, ngabandingkeun kualitas sarta harga.Kitu ogé jasa logistik terpadu tunggal.Urang bakal bungah cooperate sareng anjeun.Pilih "SUYI", pilih unggul.Sadaya karyawan SUYI miharep anjeun sehat sareng sukses dina padamelan anjeun.

KELEBIHAN KAMI

Kami parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun nyayogikeun kaayaan anu pangsaéna pikeun klien kami.

10 taun di pasar
%
LAYANAN KOMPLEKS
%
LAYANAN PREMIUM
%

10 taun di pasar
Kami parantos beroperasi di pasar angkutan kargo saprak 2010.Salila 10 taun damel, kami parantos seueur padamelan pikeun nyayogikeun kaayaan sareng jasa anu pangsaéna pikeun para nasabah.
LAYANAN KOMPLEKS
Ngahurungkeun kami, anjeun tiasa nampi sajumlah jasa perdagangan, ékonomi sareng angkutan pikeun damel sareng China.
LAYANAN PREMIUM
Kami nyayogikeun jasa hiji-hiji, sareng manajer pribadi kami salawasna siap ngembangkeun solusi logistik individu pikeun anjeun.