Kipas angin pendingin cai anyar 2020 anyar pikeun kipas AC mobil usum panas kipas AC

Pedaran pondok:

Asal Barang: Cina
Ngaran: Zhihui
Modél: ZD03
Kinerja (btu): 40
COP: 1.2
Kekecapan Énergi: 1
Kakuatan (W): 10W
Jenis kakuatan: DC
Pamakéan: Kamar, Hotel, Mobil, Luar, Garasi, RV, Komérsial, Rumah Tangga
Tegangan (V): 5V, 5V
KaayaanNew


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

inpormasi pondok
Jasa saatos-jualan: Pangropéa jeung perbaikan lapangan
Garansi: 1 taun
Jenis: Portabel, Kipas Cai Cai Panas
Sértipikasi: EMC, CE, UL, ROHS
Cooling / Heating: Cooling Only
Timer: Henteu
Sumber Daya: USB, Listrik, Suplai Daya Kandaraan
Aplikasi Dikawasa: Leres
Fungsi anu disarankeun: Adjustable 3 speed angin, Adjustable 3 speed angin
Nami produk: kipas pendingin hawa cai anu didinginkan ku hawa anyar 2020
Detil: Cooler hawa sareng LED controller tiasa diganti
Bahan: plastik ABS
Gaya: Portabel
Sinyal input: 1A
Ukuran kipas: 130x130x130mm
Kotak warna: 17.5 * 16.5 * 16.5cm
Beurat: 870g
Fungsi: Cooling, moisturizing jeung beberesih
CS: 1.2
Kapasitas (BTU): 40
AFM: 1
Kakuatan (W): 10W

Paking sareng pangiriman

Barang dijual:
Hiji nami produk
Ukuran paket tunggal:
17.5X16.5X16.5 cm
Hiji beurat kotor:
1,870 kg
Panjelasan Produk:
Kipas angin pendingin cai anyar 2020 anyar pikeun kipas AC mobil usum panas kipas AC
1.3 dina 1 fungsi tina panyejukan, beueus sareng pemurnian hawa, sareng ku 3 kagancangan angin anu tiasa diatur;
2. Desain portabel mini, langkung merenah; 3. Operasi sepi nalika dianggo, kulkas sareng panangtayungan lingkungan henteu kalebet freon; 4. Tangki cai bawaan, sareng dina waktos anu sami pisan, tiasa dianggo salami 8 jam; 5. Ngecas ngalangkungan kakuatan USB atanapi AC; Panjang kabel USB: 190cm 6. Aplikasi: kanggo kantor, ruang tamu, dapur, kamar tidur, kamar mandi, situs pangwangunan kulawarga, jst.

Parameter produk

Ngaran produkna 2020 kipas angin didinginkan cai anyar
Bahan Palastik ABS
Warna produk Bodas
Beurat produk 870 g
Ukuran produk 130 * 130 * 200mm
Sasayogian tanaga Carjer USB
Régulator tegangan DC 5V
Pakét ukuran kotak warna 175 * 165 * 165mm
Fungsi 3in1 tiis, asor sareng pemurnian udara

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami