2020 Kipas Angin Pendingin Udara Anyar pikeun Kipas AC Ditiiskeun Udara Mobil Usum Panas

pedaran pondok:

Asal komoditi: Cina
Ngaran: Zhihui
Modél: ZD03
Performance (btu):40
COP: 1,2
Énergi Énergi: 1
Kakuatan (W): 10W
Jinis kakuatan: DC
Aplikasi: Kamar, Hotél, Mobil, Luar, Garasi, RV, Komérsial, Rumah Tangga
Tegangan (V): 5V, 5V
Kaayaan Anyar


Rincian produk

FAQ

Tag produk

inpo pondok
Jasa saatos-jualan: Pangropéa sareng perbaikan lapangan
Garansi: 1 taun
Tipe: Portabel, Panas Cai Cooling Fan
Sertifikasi: EMC, CE, UL, ROHS
Cooling / Pemanasan: Cooling wungkul
Timer: Henteu
Sumber Daya: USB, Listrik, Daya Kendaraan
Aplikasi Dikadalikeun: Leres
fungsi dianjurkeun: adjustable 3 speeds angin, adjustable 3 speeds angin
Ngaran produk: 2020 kipas pendingin cai tiis anyar
Rincian: cooler hawa kalawan controller LED replaceable
Bahan: ABS
Gaya: Portabel
Input: 1A
Ukuran kipas: 130 x 130 x 130 mm
kotak warna: 17.5*16.5*16.5cm
Beurat: 870 g
Fungsi: Cooling, humidifying sarta beberesih
KS:1,2
Kapasitas (Btu): 40
ACM: 1
kakuatan (W): 10W

Bungkusan sareng pengiriman barang

Barang realisasi:
Hiji ngaran produk
Ukuran Paket Tunggal:
UKURAN 17,5 X 16,5 X 16,5 cm
Hiji beurat kotor:
1,870 kg
Panjelasan Produk:
2020 Kipas Angin Pendingin Udara Anyar pikeun Kipas AC Ditiiskeun Udara Mobil Usum Panas
1. 3 dina 1 fungsi cooling, humidification jeung purifikasi hawa, sarta kalawan 3 speed angin adjustable;
2. Desain portabel Mini, leuwih merenah;3. Operasi sepi salila pamakéan, refrigeration jeung perlindungan lingkungan teu kaasup freon;4. Diwangun-di tank cai, sarta dina waktos anu sareng pisan, tiasa dianggo pikeun 8 jam;5. USB ngecas atawa kakuatan AC;Panjang kabel USB: 190cm 6. Aplikasi: pikeun kantor, ruang tamu, dapur, pangkeng, kamar mandi, situs konstruksi kulawarga, jsb

Parameter produk

Ngaran produk 2020 kipas pendingin cai anu ditiiskeun hawa énggal
Bahan palastik ABS
Warna produk Bodas
beurat produk 870 g
Ukuran produk 130 * 130 * 200mm
Sasayogian tanaga carjer USB
régulator tegangan 5V DC
Ukuran kotak warna bungkusan 175 * 165 * 165 mm
Fungsi 3in1 cooling, humidification jeung purifikasi hawa

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami