Pangiriman barang ti Cina

Pangiriman kargo ti Cina ka Rusia, Kazakhstan, Ukraina, Bélarus Kami ngiringan transportasi pikeun sababaraha jinis ka nagara-nagara CIS. Dimana waé anjeun, mangga kontak kami! URANG geuwat nganteurkeun barang ti Cina

  • Экспресс доставка

    Pangiriman Express

    Pangiriman ekspres ti Cina dina 1-3 dinten mangrupikeun cara paling gancang pikeun kéngingkeun barang-barang ti Cina. Pangiriman udara ekspres digunakeun pikeun ngangkut sampel, barang anu mahal pisan sareng sering pikeun alat lisah tina sagala rupa alat.

  • АВИАДОСТАВКА

    Pangiriman hawa

    Pangiriman udara ti Cina diperyogikeun pikeun pangiriman barang gancang ka Rusia. Kami ngintun barang ti Moskow dina dinten kadatangan nganggo perusahaan transportasi Rusia. Anjeun tiasa milarian biaya pangiriman ku ngirim kami pamundut.

  • Автодоставка

    Pangiriman otomatis

    cara anu umum sareng kabuktosan pikeun nganteurkeun barang-barang ti Cina ka Rusia. Kauntungan transportasi Kargo nyaéta cara anu saderhana sareng gancang pikeun nganteurkeun barang.

  • Ж/Д доставка

    Pangiriman karéta

    Pangiriman ti Cina ku rel mangrupikeun salah sahiji jinis transportasi kargo anu paling populér. Aya seueur pilihan pikeun arah sareng tempat beberesih barang. Ku alatan éta, dimungkinkeun pikeun milih rute anu cocog pikeun unggal pamundut klién, anu bakal nyayogikeun istilah sareng biaya pangiriman. 

produk utama

Jasa kami

  • Поиск-товаров-и-произвотелей-в-Китае

    Milarian-pikeun-produk-sareng-pabrik-di-Cina

  • Выкуп товара

    Panebusan barang

  • Инспекция товаров

    Pamariksaan barang

  • Бесплатные услуги переводчика

    Jasa tarjamahan gratis

  • Складские услуги

    Jasa gudang

  • Доставка груза от двери до двери

    Pangiriman panto-ka-panto kargo

  • Таможенное оформление

    Pamariosan béa cukai

  • Отправка пригласительных писем, оформление виз

    Ngirim serat uleman, ngolah visa

  • Личная встреча в аэропорту

    Rapat pribadi di bandara

  • Сопровождение на фабрику

    Ngiringan pabrik