Pangiriman barang ti Cina

Pangiriman kargo ti Cina ka Rusia, Kazakhstan, Ukraina, Bélarus Urang kalibet dina angkutan rupa-rupa jenis ka nagara CIS. Dimana wae anjeun, mangga ngahubungan kami!Urang bakal promptly nganteurkeun barang ti Cina

  • Экспресс доставка

    pangiriman express

    Pangiriman ekspres ti China dina 1-3 dinten mangrupikeun cara panggancangna pikeun kéngingkeun barang ti China.Pangiriman ekspres hawa dianggo pikeun ngangkut conto, barang anu mahal pisan sareng sering pikeun suku cadang tina sababaraha alat.

  • АВИАДОСТАВКА

    pangiriman hawa

    Pangiriman hawa ti Cina dipikabutuh pikeun transportasi gancang barang ka Rusia.Ti Moskow, kami ngirim barang dina dinten kadatangan nganggo perusahaan angkutan Rusia.

  • Автодоставка

    Pangiriman otomatis

    métode umum tur kabuktian delivering barang ti Cina ka Rusia.Kauntungannana angkutan kargo nyaéta cara anu saderhana sareng gancang pikeun nganteurkeun barang.

  • Ж/Д доставка

    Pangiriman karéta api

    Pangiriman ti Cina ku angkutan karéta api mangrupikeun salah sahiji jinis transportasi kargo anu paling populér.Aya seueur pilihan pikeun arah sareng tempat pikeun ngabersihan barang.Ku alatan éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun milih hiji jalur luyu pikeun tiap pamundut klien, nu bakal nyugemakeun duanana dina watesan waktu jeung ongkos pangiriman.

produk utama

jasa kami

  • Поиск-товаров-и-произвотелей-в-Китае

    Milarian-produk-na-pabrik-di-Cina

  • Выкуп товара

    panebusan barang

  • Инспекция товаров

    Pamariksaan Barang

  • Бесплатные услуги переводчика

    Jasa tarjamah gratis

  • Складские услуги

    jasa gudang

  • Доставка груза от двери до двери

    Pangiriman barang ti panto ka panto

  • Таможенное оформление

    Pamariosan béa cukai

  • Отправка пригласительных писем, оформление виз

    Ngirim surat ondangan, ngaluarkeun visa

  • Личная встреча в аэропорту

    Rapat pribadi di bandara

  • Сопровождение на фабрику

    Ngiringan ka pabrik